Carregant Esdeveniments

Eleccions 2.0, el debat

Actes i activitats

21 d'octubre de 2010, 0:00 h

La seu d’Òmnium de les Terres de l’Ebre presentarà la nova Junta Rectora i el seu projecte en el marc de les Jornades Literàries d’Amposta. Serà el proper dijous, 21 d’octubre, a partir de les 20.00 h, a la Biblioteca Sebastià Juan Arbó (C/ Castell, 6) d’Amposta.

Osonosfera i Òmnium Cultural s’uneixen per fer d’Osona la capital del debat sobre la comunicació de les eleccions a les xarxes socials 
Sota el títol “Eleccions 2.0, el debat” Osonosfera i Òmnium pretenen exposar un debat que defugi de la ideologia de cada partit. L’objectiu de l’acte és parlar de les estratègies de la comunicació a la xarxa i la utilització de les eines 2.0.

L’acte tindrà lloc a Vic, concretament a la Central, seu d’Òmnium Cultural Osona el dia 21 d’octubre a les 8 del vespre. El debat està inclòs dins el marc d’actes gratuïts de “Els Dijous de l’Òmnium” i és una iniciativa conjunta amb l’Osonosfera, l’associació blocaire de la comarca d’Osona. Durant un vespre Osona es convertirà en la capital del debat sobre les eleccions 2.0.

Les eleccions del 28 de novembre al Parlament de Catalunya han provocat un gran canvi en la carrera de fons que són les campanyes de comunicació. S’han ampliat els camps de difusió i la utilització de les xarxes socials com a eines de comunicació política s’ha tornat un fet quasi homogeni en tots els partits.  Blogs, facebook, twitter… tot és vàlid per acostar-se a la societat. Tanmateix, aquesta nova tendència provoca preguntes. Com utilitzen els partits aquestes eines? Són una moda o una necessitat? Què faran els partits amb les eines 2.0 després de les eleccions? Realment s’utilitzen les xarxes socials per escoltar la població? Aquestes preguntes i moltes més seran respostes durant “Eleccions 2.0, el debat”.

A l’acte hi assistiran els responsables de diferents partits polítics entesos en la matèria: Ignasi Llorente (ERC), Edgar Rovira (CiU), Jordina Freixanet (PSC), Carlos Parry (PPC) i Eva Marín (ICV). A l’inici cadascun exposarà la seva perspectiva respecte al tema en qüestió i tot seguit tindrà lloc el debat. Finalment, hi haurà un torn obert de preguntes als ponents. El debat estarà obert a tothom i paral•lelament podrà ser seguit en directe per twitter. Prèviament també és possible suggerir qüestions i seguir l’organització del debat i les posteriors conclusions a la pàgina de facebook que porta per nom “Eleccions 2.0, el debat”.

Aquest és el primer debat organitzat a Catalunya d’aquestes característiques i suposa un pas més per l’Osonosfera, que recentment també ha organitzat els Premis Blocs Educatius i ha estrenat nova web. A més a més, “Eleccions 2.0, el debat”  situa de nou a Òmnium Cultural Osona com un referent en actualitat cultural i política.

Hashtag al Twitter: #eleccions2_0

Pàgina de Facebook: Eleccions 2.0, el debat

Vegeu el cartell en pdf als recursos:

Adreça/Ubicació
08500 Vic, Osona, Catalunya