Carregant Esdeveniments

Òmnium serà present a la Fira MerCAT de Tot CAT

Actes i activitats

4 de juny, 0:00 h - 6 de juny, 0:00 h de 2010

El futur d’una nació passa inevitablement pel seu dret a decidir-lo. És per això que Òmnium, conjuntament amb altres institucions, us convidem a la III Jornada ‘El fet nacional a l’Europa del segle XXI’ que tindrà lloc el proper dissabte 5 de juny, a l’Aula Magna de l’IEI.

La presència de l’etiquetatge en català al món empresarial no ha estat mai tant activa com és ara, l’any 1989 només 300 empreses etiquetaven en català, actualment més de 2.000 empreses i ens els àmbits més diversos.

 

Per tal de difondre aquestes empreses que ja etiqueten amb la nostra llengua i per conscienciar la població d’aquest fenomen, el 4, 5 i 6 de juny, es celebra al Palau de Fires de Girona, la Fira MerCAT de Tot Cat. Òmnium, com a entitat referent en la defensa del català,  hi serà present amb un estand, on podreu trobar informació dels nostres projectes i activitats, així com material de l’entitat.

 

Al llarg del cap de setmana, a la Fira, podrem trobar productes de tots els àmbits de la vida quotidiana, i una àmplia programació d’espectacles culturals: concerts, debats, presentacions de llibres, castellers, karaokes, gimcanes pels escolars, i moltes altres activitats que podeu consultar a la pàgina web: www.detotcat.cat

 

 Presentant el carnet de soci a la guixeta de la Fira, obtindreu dues entrades gratuïtes.

 

Us hi esperem!

Adreça/Ubicació
Passeig de la Devesa, 34-36, 17001 Girona, Gironès, Catalunya