Carregant Esdeveniments

Vidreres. Festival de curt documental ‘Curt.doc’. Associació cinematogràfica Nanook

Actes i activitats

26 de juny, 0:00 h - 28 de juny, 0:00 h de 2008

,,,

Els dies 26, 27 i 28 de juny de 2008, el municipi de Vidreres (Girona) viurà el seu primer Festival de curt documental "Curt.doc", organitzat per la jove Associació cinematogràfica Nanook.

El passat dia 14 de gener de 2008 es van publicar les bases del nou festival de curt documental Curt.doc que obre ja el període de recepció de materials.

Aquests materials s’han de fer arribar al Museu del Cinema, carrer Sèquia 1, 17001 de Girona, a l’atenció de Jordi Dorca.

El termini màxim de presentació acaba el 18 d’abril i es poden presentar totes les formes audiovisuals de la no-ficció (documental d’autor, de creació, documental experimental o d’assaig, collage.) realitzats amb posterioritat a l’1 de gener de 2006.

Es poden consultar les bases al web de l’Associació Cinematogràfica Nanook : www.nanook.cat


Curt.Doc Festival Internacional de curt documental de Vidreres és un esdeveniment cultural dedicat al documental en el seu format més curt. Aquest festival té com a objectiu de crear un punt de trobada i alhora una plataforma d’exhibició per a públic, professionals i realitzadors de tot el món, per ajudar a la promoció del documental i els seus autors en un format fresc i directe.

Adreça/Ubicació
Catalunya