La minisèrie '1714' cerca col·laboradors

El setembre del 2014 és prevista l'estrena de la minisèrie 1714, que ha començat una campanya de microfinançament.
1714 és una minisèrie de ficció a partir de la novel·la homònima d'Alfred Bosch, produïda per Televisió de Catalunya, la Xarxa de Comunicació Local i Prodigious Cinema. S'estrenarà el 2014, en motiu del tricentenari de la Diada Nacional i serà la primera vegada que veurem en pantalla aquesta petita part de la nostra història.

La minisèrie recrea el món i la societat d'aquella època, explicant una història que comprèn els darrers vuit anys del conflicte, fins arribar al setge de Barcelona. La dirigeix Sílvia Quer i compta amb Lluís Homar, Josep Maria Pou, Sílvia Bel o Marc Cartes en el repartiment. Podeu veure'n el teaser aquí.

Podeu ajudar a fer-la realitat a través d'una campanya de micromecenatge que ha començat a Verkami.
Quan
19 novembre 2013

Territori/s
Nacional
Etiquetes
Tricentenari


Compartir

Programes Òmnium

Per Sant Jordi a Òmnium Badalona - Barcelonès Nord sortim al carrer per acostar la cultura i la llengua a tots a tots els ciutadans amb activitats de tot tipus: l'A tota veu, presentacions de llibres, el Lletraaddictes o la Festa de les Lletres.
És una lectura pública de poesia arreu del territori català pels volts de Sant Jordi. Es fan parelles de persones on una d’elles té com a llengua pròpia el català i l’altra una llengua diferent que conjuntament llegeixen en públic poemes en la llengua original i la traducció al català. 
Els propers 5 i 6 d'abril es celebraran diferents conferències i taules rodones el Congrés "Qüestions d'Estat" pensarà el nou país des de Badalona.