Omnium Cultural - Llengua Cultura País

Òmnium Cultural és una entitat amb més de 50 anys d'història al servei de la llengua, la cultura i el país.

119.100 socissocis a tot el món

Saber-ne més

Òmnium Cultural és una entitat amb més de 50 anys d'història al servei de la llengua, la cultura i el país.

119.100 socissocis a tot el món

Saber-ne més

3a Trobada d'escriptors i escriptores de Sabadell, Primer Sant Jordi, primera obra publicada.

3a Trobada d'escriptors i escriptores de Sabadell

El dijous, 16 d'abril de 2015, a dos quarts de vuit del vespre, organitzem la 3a Trobada d'escriptors i escriptores de Sabadell, Primer Sant Jordi, primera obra publicada. L'acte es farà a la sala d'actes de la nostra seu i, com l'any passat, consistirà en una trobada d’autors i autores, principalment de Sabadell, que aquest Sant Jordi presenten la seva primera obra publicada. Els participants podran explicar la seva obra, els motius que els han dut a escriure o les dificultats per publicar per primera vegada. 

A hores d'ara ens han confirmat la seva participació Santi Gomà (La ferradura misteriosa), Miquel A. Garrido (Temps d'espera), Toni Mates (El regal dels 21), Carme Miralda (Viure sense sal), Francesc Gatell Mo (Pensaments i reflexions per a comprendre el món actual), Ester Casanovas (Pagesos de ciutat), Anthony Corey Sánchez (Catalunya XXI: 260 dies d'obstinació)  i Ana de la Cruz (Receptes musicals). L'acte serà moderat pel també escriptor sabadellenc David Vila i Ros.


II Premi de punts de llibre per Sant Jordi

Al començament de l’acte es farà lliurament dels guardons del II Premi de punts de llibre per Sant Jordi, convocat per Òmnium Cultural de Sabadell. El disseny guanyador és el punt de llibre que regalem, com cada any, a tots els nostres socis.


Pertany a

Quan
16 abril, 2015 - 19:30

On
Seu d'Òmnium Sabadell (c. de la Salut, 151, baixos. 08202 Sabadell)


Territori/s
Sabadell


Etiqueta/es
Òmnium Sabadell
Sant Jordi 2015
trobada d'escriptors i escriptores


Compartir