Omnium Cultural - Llengua Cultura País

Òmnium Cultural és una entitat amb més de 50 anys d'història al servei de la llengua, la cultura i el país.

119.100 socissocis a tot el món

Saber-ne més

Òmnium Cultural és una entitat amb més de 50 anys d'història al servei de la llengua, la cultura i el país.

119.100 socissocis a tot el món

Saber-ne més

Acte de lliurament del Premi Sambori Òmnium 2018. Demarcació l'Hospitalet - Baix Llobregat

Divendres 16 de març de 2018 es celebrarà el lliurament del Premi Sambori Òmnium de la demarcació L’Hospitalet - Baix Llobregat, a les 18.30 hores, a l'Ateneu de Sant Just Desvern.

Aquest dia es donaran a conèixer els guardonats d'aquest concurs de narrativa escolar dels centres del Baix Llobregat i l’Hospitalet de Llobregat; i que seran els que passaran a participar en la gran final del Premi Sambori Òmnium, del mes de maig.

El Premi Sambori abasta el conjunt de territoris de parla catalana i té com a objectius promoure la participació en un projecte comú d’alumnes i centres, fomentar l’ús i prestigi del català en l’àmbit escolar tot incentivant la imaginació, la creativitat i aquells valors pedagògics que es treballen en cadascun dels centres.

Enguany es celebra la dotzena edició del Premi i s’ha assolit una participació de més de 40.000 alumnes i 400 centres participants; dels quals 21 centres procedeixen del Baix Llobregat.


L'Escola de música de l'Ateneu de Sant Just Desvern actuarà en la festa d'enguany.

La festa, que comptarà amb diverses actuacions de l'Escola de música de l'Ateneu de Sant Just Desvern, està promoguda per la gestora d'Òmnium Baix Llobregat Est, amb la participació de socis i voluntaris de la secció local de Sant Just Desvern i la col·laboració de l'Ateneu de Sant Just Desvern, que enguany celebra el seu centenari, i de Viena Edicions.Quan
16 març, 2018 - 18:30

On
Ateneu de Sant Just Desvern, carrer Ateneu 3.


Territori/s
Baix Llobregat


Etiqueta/es
Òmnium Sant Just Desvern
Òmnium Baix Llobregat Est
Òmnium Baix Llobregat


Compartir