Omnium Cultural - Llengua Cultura País

Òmnium Cultural és una entitat amb més de 50 anys d'història al servei de la llengua, la cultura i el país.

116.769 socissocis a tot el món

Saber-ne més

Òmnium Cultural és una entitat amb més de 50 anys d'història al servei de la llengua, la cultura i el país.

116.769 socissocis a tot el món

Saber-ne més

Acte de rebuda de la Flama del Canigó a Vilanova i la Geltrú

Tot poble té arrels fondes, i la llavor de bona sembra mai fineix, per això Catalunya sempre ha reprès un nou impuls de renaixença, i que avui ha tornat amb força buscant un millor camí, amb voluntat i esperança, sota la llum de la Flama del Canigó. Aquest és el final del missatge de la Flama del Canigó d’enguany, obra de Nemesi Solà, que un any més arribarà a la comarca del Garraf gràcies a l’esforç de l’Associació de Veïns de Sant Joan de Vilanova i la Geltrú. 

Vilanova i la Geltrú, punt de distribució de la Flama
El dia 23 de juny, després d’haver recollit la Flama al cim, el grup de l’AAVV Sant Joan la portarà a Vilanova i la Geltrú on es realitzarà l’acte de rebuda de la Flama del Canigó. L’acte serà a les 18.30h de la tarda als Jardins de Francesc Macià on es realitzaran uns parlaments, s’encendrà el peveter i es llegirà el manifesta de l'entitat Desperta! A continuació, hi haurà una actuació dels Falcons i els Bordegassos de Vilanova que precedirà el correfoc a càrrec de l’associació cultural Ball d’Enveja.

Voleu recollir la Flama del Canigó?
Ja és una tradició a moltes viles i ciutats dels Països Catalans que s’estableixin uns punts de distribució de la Flama per tal que totes les entitats, associacions de veïns, colles d’amics ... puguin recollir la Flama del Canigó amb la que encendre les fogueres la nit més curta de l’any. Si esteu interessats en recollir la Flama del Canigó a Vilanova i la Geltrú, podeu enviar un correu electrònic a garraf@omnium.cat i us informarem de com i on podeu recollir-la.
Pertany a

Quan
23 juny, 2015 - 18:30

On
Jardins de Francesc Macià, Vilanova i la Geltrú


Territori/s
Garraf


Compartir