Omnium Cultural - Llengua Cultura País

Òmnium Cultural és una entitat amb més de 50 anys d'història al servei de la llengua, la cultura i el país.

119.100 socissocis a tot el món

Saber-ne més

Òmnium Cultural és una entitat amb més de 50 anys d'història al servei de la llengua, la cultura i el país.

119.100 socissocis a tot el món

Saber-ne més

Actes Sant Jordi 2017 a Solsona

A Solsona s'organitzaran un seguit d’actes culturals i reivindicatius el proper diumenge dia 23 d’abril. Durant tota la jornada, es recolliran signatures de suport a la celebració d'un referèndum sobre el futur polític de Catalunya, en el marc del Pacte Nacional pel Referèndum. Volem un país on l’art i la música omplin tots els racons, on el jovent s’il·lusioni construint el seu futur i on la paraula sigui el camí de tothom.

Els actes començaran a 2/4 d’11 del matí a la Plaça Major amb l’actuació de l’Orfeó Nova Solsona, que interpretarà el poema de Salvador Espriu, Oració al Senyor Sant Jordi. A continuació, quatre artistes solsonins, Jaume Cuadrench, Ramon Padullés, José Miguel Torres i Pere Cuadrench pintaran en directe quatre murals relacionats amb la Diada de Sant Jordi, acompanyats pel quintet de música de cambra Les Peripatètiques. Paral·lelament, els solsonins podran anar omplint l’arbre dels desitjos amb missatges de futur per al país que ben aviat construirem.

Més tard i a la placeta de missa, el Jove Ballet Solsoní, dirigit per Fina Comas de l’Escola de Dansa Solsona, interpretarà dues peces que porten per títol La felicitat i La meva petita terra. Està previst que aquesta actuació comenci a les 12 del migdia.

Per acabar, a 2/4 d’1 del migdia, una estesa de poemes i contes inundaran la plaça de l’Ajuntament de Solsona. En aquest cas, Montse Peláez farà una sessió de contacontes, acompanyada d’Andreu Soldevila al violí.

Aquesta jornada l'organitza l'ANC Solsona amb la col·laboració d’Òmnium Cultural del Solsonès, Ajuntament de Solsona, Escola de Dansa de Solsona i Jordi Vilar.

Us hi esperem!

Pertany a

Quan
23 abril, 2017 - 10:30

On
a la Plaça Major de Solsona


Territori/s
Solsonès


Compartir