Omnium Cultural - Llengua Cultura País

Òmnium Cultural és una entitat amb més de 50 anys d'història al servei de la llengua, la cultura i el país.

119.100 socissocis a tot el món

Saber-ne més

Òmnium Cultural és una entitat amb més de 50 anys d'història al servei de la llengua, la cultura i el país.

119.100 socissocis a tot el món

Saber-ne més

Arribada de la Flama a Cambrils

ARRIBADA DE LA FLAMA DEL CANIGÓ A CAMBRILS
Ateneu Juvenil - Pàrquing Horta de Santa Maria

A partir de les 18 h, a la plaça Llibertat de Reus, RECOLLIDA DEL FOC DE  LA FLAMA provinent del Canigó, i trasllat a Cambrils.

A partir de les 20 h, al pàrquing Horta de Santa Maria, davant de l’Ateneu Juvenil, BALLADA DE SARDANES, amb la COBLA PRINCIPAL DE TARRAGONA  i els AMICS DE LA SARDANA DE CAMBRILS.

A partir de les 20 h, a les Escales Reials del Mollet del Rec, ANIMACIÓ  amb el GRUP DE TIMBALS del BALL DE DIABLES ELS CAGARRIERES.

A les 20 h, a la plaça de la Vila, TROBADA AMB ELS PORTADORS DE LA TORXA I ANADA CONJUNTA,  fins a les Escales Reials del Mollet del Rec, on els rebran les entitats i tothom qui hi vulgui participar.  Animació amb el GRUP DE TIMBALS del BALL DE DIABLES ELS CAGARRIERES.
Recorregut: Plaça de la Vila, carrer Hospital, carrer Verge del Camí, carrer Jacint Verdaguer, baix camp, passeig Vidal i Barraquer, carrer Sta. Joaquima de Vedruna, carrer de la Marina, carrer Molí d’Avall, plaça de la Concòrdia, plaça Aragó, carrer Sant Pere, passeig Marítim, Escales Reials.

Seguidament, CERCAVILA pel passeig Miramar fins al pàrquing de l’Horta de Sta. Maria, passant per: carrer Ferran Sors, plaça Mn. Joan Batalla, carrer Frederic Mompou, plaça de la Constitució, passeig la Salle, arribada al pàrquing

A les 21 h, davant de l’Ateneu Juvenil,  REBUDA DE LA FLAMA per l’Alcaldessa i per totes les persones que volen mantenir la tradició i nexe d’unió que representa.

Seguidament:
LECTURA DEL MANIFEST de la Flama.
ENCESA DE LA FOGUERA amb la Flama provinent del Canigó.
ESPECTACLE DE FOC, per part del BALL DE DIABLES ELS CAGARRIERES .
GRAN BALLADA CONJUNTA D’UNA SARDANA.
COCA DE SUCRE  I VI DOLÇ  per a tots els assistents.
Col·labora: Agrícola i Caixa Agrària de Cambrils, S.C.C.L

L’acte de rebuda de la Flama del Canigó s’ha pogut realitzar gràcies a la col·laboració de diferents entitats de Cambrils.
Pertany a

Quan
23 juny, 2015 - 18:00

On
Ateneu Juvenil - Pàrquing Horta de Santa Maria


Territori/s
Baix Camp


Etiqueta/es
Flama del Canigó
Cambrils


Compartir