Omnium Cultural - Llengua Cultura País

Òmnium Cultural és una entitat amb més de 50 anys d'història al servei de la llengua, la cultura i el país.

119.100 socissocis a tot el món

Saber-ne més

Òmnium Cultural és una entitat amb més de 50 anys d'història al servei de la llengua, la cultura i el país.

119.100 socissocis a tot el món

Saber-ne més

Autocars per a la manifestació de Somescola.cat a Tarragona

El proper 14 de juny milers de catalans hem de sortir als carrers de Barcelona per defensar la nostra escola.
Per això, Somescola.cat us convoca a tots i totes: famílies, mestres, centres i AMPEs, capgrossos i gegants, tabalers i batucaires, bestiari, diables, companyies de teatre al carrer i de cercavila, escoltes i esplais… S’hi podrà assistir tant de forma individual com amb comparses.
La coordinadora d’entitats cíviques i educatives fa una crida a sumar-se a una mobilització de país per reafirmar amb fermesa que una majoria social de catalans defensa el model vigent d’immersió lingüística i d’escola catalana, així com mostrar el màxim suport a la comunitat educativa que el defensa àmpliament.
La Plataforma Somescola.cat organitza autocars per anar a la cercavila a Barcelona del 14 de juny sota el lema “Per un país de tos, decidim escola en català”. Els tiquets per a l’autocar (amb un preu és de 10 € per persona) es poden adquirir a Òmnium Cultural del Tarragonès (Rambla Nova, 12, 1-2, de Tarragona), els dilluns,dimarts i dimecres de 17 a 20 hores i els dijous de 18.30 a 20 hores. Les inscripcions als autobusos es tancaran el dia 12 de juny.
El lloc de sortida: dissabte 14 de juny a les 15 h. Des de la Plaça Imperial (davant de l’antiga facultat de lletres) de Tarragona.
A Òmnium Tarragonès també s’hi podrà adquirir,i el pack de la samarreta de la mobilització amb pel preu de 10 euros. També el podeu adquirir a Abacus i a la botiga online.   
Si formeu part d’alguna entitat o grup festiu i organitzeu autocars pel vostre compte, podeu reservar el vostre lloc a la rua mitjançant un formulari per tal de gestionar els espais d'aparcament en el recorregut de la Cercavila del dia 14 de juny.
 
Més informació a:  Òmnium Cultural del Tarragonès , Rambla Nova, 12; 1r-2a. Tarragona.  Telèfon 977 216 638.  Correu electrònic tarragones@omnium.cat

Pertany a

Quan
3 juny, 2014 - 17:30 al 12 juny, 2014 - 20:00

On
Seu d'Òmnium Cultural Tarragonès (rambla Nova 12, 1-2)


Territori/s
Tarragonès


Compartir