Omnium Cultural - Llengua Cultura País

Òmnium Cultural és una entitat amb més de 50 anys d'història al servei de la llengua, la cultura i el país.

119.100 socissocis a tot el món

Saber-ne més

Òmnium Cultural és una entitat amb més de 50 anys d'història al servei de la llengua, la cultura i el país.

119.100 socissocis a tot el món

Saber-ne més

"Can Vidalet, carrers de fang i de lluita", a Esplugues de Llobregat

El proper dia 22 d'abril la secció local d'Òmnium Esplugues de Llobregat us convida a la presentació del llibre "Can Vidalet, carrers de fang i de lluita", que tracta sobre les reivindicacions veïnals que van haver en aquest Barri d'Esplugues durant la dècada dels 70. La presentació serà a càrrec del mateix autor, Vicenç Conde Balderas, i també es comptarà amb la intervenció d'alguns dels testimonis d'aquella època, encara veïns del barri.

L'acte tindrà lloc a la sala d'actes de l'Edifici Cadí, Rbla. Verge de la Mercè, núm. 57, d'Esplugues de Llobregat, a les 19:30 h. I prèviament, just en front del lloc, la secció d'Òmnium tindrà muntada una parada informativa de l'entitat on s'oferiran activitats per als nens i nenes que surten de l'escola.  Acabada la presentació tots els assitents compartiran un petit refrigeri.

Aquest acte s'emmarca dins de les activitats de celebració de la Diada de Sant Jordi. I així, dissabte 23 d'abril, Òmnium Esplugues de Llobregat també hi serà present amb un Espai Òmnium a la Plaça de Santa Magdalena, de 09:30 a 20:00 h.

Us hi esperem!


Pertany a

Quan
22 abril, 2016 - 19:30

On
Edifici cadí, Rbla. Verge de la Mercè, núm. 57, d'Esplugues de Llobregat


Territori/s
Baix Llobregat


Etiqueta/es
Òmnium Baix Llobregat


Compartir