Omnium Cultural - Llengua Cultura País

Òmnium Cultural és una entitat amb més de 50 anys d'història al servei de la llengua, la cultura i el país.

119.100 socissocis a tot el món

Saber-ne més

Òmnium Cultural és una entitat amb més de 50 anys d'història al servei de la llengua, la cultura i el país.

119.100 socissocis a tot el món

Saber-ne més

Descobreix la màgia del joc amb Hausson

L'activitat més familiar del programa Ves de CulT que estrenem a Òmnium aquest mes de desembre, està plena d'il·lusió i de poesia. La Seca Espai Brossa presenta un espectacle de producció pròpia amb el prestigiós mag Hausson, que sorprendrà petits i grans convertint els jocs com el parxís, el billar o el dominó en números de màgia que us deixaran bocabadats.
 
Amb aquesta proposta, La Seca Espai Brossa ens recorda l'afició del poeta per la màgia, una manera de veure la realitat des d’una nova perspectiva, de descobrir mons ocults, de despertar il·lusió i passió, en definitiva, de fer poesia.
 
Amb l'espectacle de Hausson la màgia arriba a cada persona del públic, que podrà participar en diversos números inèdits i jocs que esdevindran màgics. En aquesta funció especial per als socis d'Òmnium, tindreu l'oportunitat de participar en un col·loqui amb el mag al final de l'espectacle i de guanyar un dels llibres de Hausson que es sortejaran entre els socis assistents.
 
Els socis podeu accedir a aquest espectacle amb un preu molt especial: 10 euros! L'aforament és limitat, així que correu a reservar la vostra entrada amb un e-mail a socis@omnium.cat
 
No us perdeu aquesta oportunitat única de descobrir un nou món a través de la màgia, el joc, i la il·lusió.
 
+ info
 

 

Quan
30 desembre, 2017 - 18:00

On
La Seca Espai Brossa C/ Flassaders, 40, Barcelona

C/ Flassaders, 40, BarcelonaTerritori/s
Barcelona-Ciutat Vella


Etiqueta/es
#vesdeculT


Compartir