Omnium Cultural - Llengua Cultura País

Òmnium Cultural és una entitat amb més de 50 anys d'història al servei de la llengua, la cultura i el país.

119.100 socissocis a tot el món

Saber-ne més

Òmnium Cultural és una entitat amb més de 50 anys d'història al servei de la llengua, la cultura i el país.

119.100 socissocis a tot el món

Saber-ne més

Diàleg amb autores: Marta Orriols i l'anatomia de les distàncies curtes

El dijous 21 de març, la llibreria Nollegiu, ubicada a la Juanita del Poblenou, ens convida a una de les moltes activitats i esdeveniments que hi passen i que l'han convertit en un referent del barri i de la ciutat.

La proposta és una conversa amb l'escriptora Marta Orriols, autora d’Anatomia de les distàncies curtes.

Al llibreter de la Nollegiu no li agrada desvetllar els arguments de les obres, però hem aconseguit que ens expliqui un dels motius pels quals l'ha triada: la considera un exemple d'allò que en el món editorial anomenen longseller, un d'aquells llibres que, un cop passada la moda del seu èxit quan encara és una novetat, el boca-orella i la bona crítica fan que continuï atraient nous lectors durant molt de temps. Això és un senyal inequívoc que l'obra té qualitat per guanyar-se un lloc fix a les llibreries i que l'enfocament, el tema o la veu de l'autor estan més enllà de modes efímeres. El llibreter ho explica així: "els relats d’Orriols travessen qualsevol frontera temporal per convertir-se en un estudi de l’ésser humà i de com aquest està subjugat als fets exteriors. Ens agraden molt els contes de Marta Orriols i hem deixat passar un temps prudencial per constatar que l’Anatomia de les distàncies curtes, traduïda també al castellà, és un longseller."

Us perdreu l'oportunitat de conversar amb l'autora? Segur que no! I si encara no coneixeu els happenings de la Nollegiu, vigileu, que creen addició!

 

L'aforament és limitat, reserveu lloc aquí
 

Quan
21 març, 2018 -
19:30 al 21:00

On
Nollegiu
Nollegiu, c. Pons i Subirà, 3, Barcelona


Territori/s
Barcelona-Sants-Montjuïc


Etiqueta/es
#vesdeculT


Compartir