Omnium Cultural - Llengua Cultura País

Òmnium Cultural és una entitat amb més de 50 anys d'història al servei de la llengua, la cultura i el país.

110.462 socissocis a tot el món

Saber-ne més

Òmnium Cultural és una entitat amb més de 50 anys d'història al servei de la llengua, la cultura i el país.

110.462 socissocis a tot el món

Saber-ne més

Els diables infantils del Correfoc rebran la Fama del Canigó a Sant Feliu


El dia 23 de juny, revetlla de Jant Joan, la secció local d'Òmnium farà arribar la Flama de Canigó a Sant Feliu de Codines. Arribarà sobre les vuit del vespre a la Plaça Lluís Companys (rotonda), on l'estaran esperant els diables infantils del Grup del Correfoc "El Follet i la Fantasma". Aquests faran una marxa de torxes, enceses amb la Flama, que recorrerà els carrers fins a la Plaça Josep Umbert, davant l'Ajuntment, on encendran el peveter d'Òmnium i es llegirà el manifest de la Flama d'enguany.

El peveter servirà per encendre la foguera de la revetlla popular que es celebrarà a la mateixa plaça, i tothom qui vulgui hi pot anar a cercar la Flama per a qualsevol altra foguera de Sant Joan.
 
Aquesta serà el tercer any consecutiu que la Flama del Canigó arriba a Sant Feliu de Codines, des de que la secció local Òmnium Vallès Nord -Cingles de Bertí la va portar per primer cop, amb la col·laboració de l'Ajuntament i entitats locals com el Centre Excursionista i el Gup del Correfoc.
 
A la imatge, el fanal d'Òmnium amb la Flama del Canigó en el moment d'arribar a Sant Feliu, l'any passat, a punt per encendre les torxes dels diables infantils. (foto: Eduard Martín, 2014)
Pertany a

Quan
23 juny, 2015 - 20:00

On
Plaça Lluís Companys, Sant Feliu de Codines


Territori/s
Vallès Oriental


Etiqueta/es
Flama del Canigó
Sant Feliu de Codines
Òmnium Vallès Nord-Cingles de Bertí


Compartir