Omnium Cultural - Llengua Cultura País

Òmnium Cultural és una entitat amb més de 50 anys d'història al servei de la llengua, la cultura i el país.

119.100 socissocis a tot el món

Saber-ne més

Òmnium Cultural és una entitat amb més de 50 anys d'història al servei de la llengua, la cultura i el país.

119.100 socissocis a tot el món

Saber-ne més

Espai Òmnium per Sant Jordi a la Rambla Just Oliveras

El proper dissabte 23 d'abril ens trobareu a la Rambla Just Oliveras, amb dues parades d'Òmnium l'Hospitalet, per celebrar un nou Sant Jordi amb tots els hospitalencs i les hospitalenques.

A la primera hi trobareu els últims llibres per a regalar a aquella persona que estimeu i informació sobre les activitats que realitzem a la nostra seu. A més a més podreu participar en el sorteig d'una panera cultural, només cal que vingueu i dipositeu la vostra butlleta a l'urna que hi haurà a la parada, on us rebran voluntaris i voluntàries, membres de la junta, amics d'Òmnium...La segona parada només estarà oberta pel matí, i en ella tots els infants de la ciutat podran participar en el Conte Gegant. Una activitat col·laborativa on cada un dels nens i les nenes podrà escriure un paràgraf del conte. Posteriorment, el dia 7 de maig per la tarda, farem una festa infantil on tots els infants participants rebran un exemplar del conte mida no-gegant en mig d'una festa amb animació i xocolata.

Per cert, que encara sou a temps de fer de voluntaris i vluntàries a la parada, només ens heu d'escriure un correu a hospitaletdellobregat@omnium.cat i ens posarem en contacte amb vosaltres.


Pertany a

Quan
23 abril, 2016 -
10:00 al 20:00

On
Rambla Just Oliveras cantonada Prat de la Riba


Territori/s
l'Hospitalet de Llobregat


Etiqueta/es
Sant Jordi 2016


Compartir