Omnium Cultural - Llengua Cultura País

Òmnium Cultural és una entitat amb més de 50 anys d'història al servei de la llengua, la cultura i el país.

119.100 socissocis a tot el món

Saber-ne més

Òmnium Cultural és una entitat amb més de 50 anys d'història al servei de la llengua, la cultura i el país.

119.100 socissocis a tot el món

Saber-ne més

Espai Òmnium a Sant Martí

Un any més sortim al carrer amb una parada per compartir Òmnium amb els socis del districte de Sant Martí. Ens trobaràs de 10 a 18 h a la plaça del mercat d’El Clot (plaça Font i Sagué).

Durant tot el dia hi haurà activitats per la quitxalla: taller de punts de llibre, làmines per pintar, conta-contes, un photocall de Sant Jordi a on fer-se fotos… També hi trobaràs informació d’Òmnium, la revista, butlletes per fer-te soci/sòcia i/o voluntari/a i altres materials de la casa.

Enguany, i com a gran novetat, cada parada d'Òmnium sortejarà una Gran Panera Cultural amb desenes de llibres, revistes, descomptes, etc. Com totes les parades, tindrem exposada aquell dia una Gran Panera Cultural que aquella mateixa tarda se sortejarà entre tots els que hagin volgut participar en el sorteig. La panera tindrà tota mena de productes culturals (llibres, revistes, música, etc.) i un pack familiar de soci perquè tots els membres de la família puguin formar part d’Òmnium gratuïtament i gaudir dels avantatges durant tot un any. Per participar-hi, només caldrà apuntar-s’hi allà mateix.

Si vols guanyar-la, surt al carrer amb nosaltres!

Per aconseguir aquests objectius, ens cal que t’hi impliquis. A les parades d’Òmnium hi haurà feina per tothom! Principalment proposem dues funcions clau: convidar els passejants a fer-se socis de l’entitat (amb les noves tarifes, els nous avantatges i el nou material que us facilitarem) i gestionar la Gran Panera Cultural (inscripcions, informació, etc). Qualsevol petita implicació serà clau perquè tot surti bé. Si et ve de gust fer encara més colossal aquest projecte col·lectiu que és Òmnium, no t’ho pensis més. Si encara no t’has fet voluntari, envia’ns un correu a santmarti@omnium.cat.
 

Pertany a

Quan
23 abril, 2016 - 10:00

On
Plaça del mercat d'El Clot


Territori/s
Nacional


Compartir