Omnium Cultural - Llengua Cultura País

Òmnium Cultural és una entitat amb més de 50 anys d'història al servei de la llengua, la cultura i el país.

119.100 socissocis a tot el món

Saber-ne més

Òmnium Cultural és una entitat amb més de 50 anys d'història al servei de la llengua, la cultura i el país.

119.100 socissocis a tot el món

Saber-ne més

Explorem el Recinte Modernista de Sant Pau

L'activitat sobre arquitectura del Ves de culT del mes de març ens porta al Recinte Modernista de Sant Pau per gaudir de l’obra més important de Lluís Domènech i Montaner, un dels grans arquitectes del modernisme català, i per ser testimonis del resultat d’un dels processos de rehabilitació més destacats dels últims anys a la ciutat de Barcelona. 

Al Pavelló de Sant Salvador viatjarem per la història de la medicina fins a una de les institucions sanitàries més antigues d’Europa: el primer hospital unificat al Raval l’any 1401, el de la Santa Creu.
 
A la planta superior ens aproparem a la figura i obra de Lluís Domènech i Montaner, l’erudit, l’arquitecte i l’ideòleg.
 
Podrem entrar al Pavelló de Sant Rafael, on s'ha fet una recreació històrica d'una sala de pacients dels anys 20 i on podrem veure com funcionava un pavelló de l'antic Hospital de Sant Pau a principi del segle XX, quina era la medicina que s'hi practicava i com era la Barcelona de l'època.
 
També serem convidats a recórrer els túnels que comuniquen els diferents edificis pel subsol i visitar els espais patrimonials més representatius del Pavelló de l’Administració.

Els socis tenim l'oportunitat de fer aquest viatge de manera gratuïta. Només cal que reserveu lloc escrivint a socis@omnium.cat, indicant el vostre nom i quantes persones sereu. Els grups tenen un nombre de persones limitat, per això és important que reserveu aviat i que, 
si finalment no podeu venir, ens ho feu saber. Si som molts, programarem un segon dia per a la visita. 


 

 

 
Quan
18 març, 2018 -
11:30 al 12:30

On
Recinte Modernista de Sant Pau

Recinte Modernista de Sant Pau
St. Antoni Maria Claret, 167 08025 BarcelonaTerritori/s
Barcelona-Eixample


Etiqueta/es
#vesdeculT


Compartir