Omnium Cultural - Llengua Cultura País

Òmnium Cultural és una entitat amb més de 50 anys d'història al servei de la llengua, la cultura i el país.

117.363 socissocis a tot el món

Saber-ne més

Òmnium Cultural és una entitat amb més de 50 anys d'història al servei de la llengua, la cultura i el país.

117.363 socissocis a tot el món

Saber-ne més

Gaudiu d’una gran Diada de Sant Jordi amb una nova edició de l’”A Tota Veu”

Us convidem a una nova edició de la gran lectura pública de poesia que se celebra arreu del territori català durant la Diada de Sant Jordi.

Com sabeu, des del 2012 Òmnium Cultural ha apostat per endegar un esdeveniment de cohesió social amb l’objectiu de fer del català la llengua comuna en un context de pluralisme lingüístic al país. És en aquest context en què diferents parelles de persones, una amb el català com a llengua pròpia, i l’altra amb una llengua diferent, llegeixen en públic poemes en la llengua original i en la seva traducció al català.

Enguany podrem gaudir de 8 llengües diferents, entre les quals l’alemany, l’anglès, l’espanyol, el francès, l’italià, el neerlandès, el portuguès i el rus. Totes elles, amb la seva gran riquesa lingüística i literària, s’acostaran doncs a l’esperit i la tradició de Sant Jordi.

L’A Tota Veu, que serà presentat per l’Esther Castanyer, comptarà amb la participació d’en Jaume Pla i la Cinta Caballé, i la col·laboració musical de Laura Símic (veu) i Manuel Sardi (guitarra).

Immediatament després, a les 13.30 h, podreu gaudir de l’actuació de les Orquestres Simfònica i Moderna Fusió Sant Cugat amb dues breus obres simfòniques de bandes sonores i dues reconegudes peces de jazz modern.

Us hi esperem!


Cartell

Pertany a

Quan
23 abril, 2017 - 12:00

On
Plaça Augusta de sant Cugat del Vallès, al costat del Monestir.


Territori/s
Sant Cugat del Vallès


Compartir