Omnium Cultural - Llengua Cultura País

Òmnium Cultural és una entitat amb més de 50 anys d'història al servei de la llengua, la cultura i el país.

119.100 socissocis a tot el món

Saber-ne més

Òmnium Cultural és una entitat amb més de 50 anys d'història al servei de la llengua, la cultura i el país.

119.100 socissocis a tot el món

Saber-ne més

La Família Robafaves rebrà la Flama del Canigó a Mataró

La Flama del Canigó arribarà un any més a Mataró el 23 de juny a la tarda. La Flama, que haurà estat renovada la nit anterior al cim del Canigó, s'escamparà arreu del país perquè s'encenguin fogueres la nit més curta de l'any. A Mataró rebrem la Flama amb una celebració ben especial, que comptarà amb els atletes Maimakansu, tallers de castellers, lectures al bar el Públic i l'acompanyament de la Família Robafaves. PROGRAMA:

17:55  La Flama arribarà a Sant Simó, provinent d'Arenys de Mar, de mans dels atletes Maimakansu. Els ciclistes de la UEC s'hi uniran. Es pujarà de Sant Simó per la Ronda Cervantes i la Ronda Rafael Estrany fins a la Plaça Rocafonda. 

18:30  La Flama serà rebuda per les Associacions de Veïns de Rocafonda, el Palau i Les Santes Escorxador a la Plaça Rocafonda. Abans i després de la rebuda hi haurà tallers de castellers i de henna, i actuacions a càrrec de la companyia l'Home Idea i l'espectacle Cird de Llibres. 

A continuació, els atletes i ciclistes aniran per l'Avinguda Perú direcció al centre, fins al bar El Públic, on la Flama s'aturarà un moment i es llegiran un parell de textos. 

La Flama passarà pel Carrer Sant Joan i després arribarà a la Plaça Santa Anna. 

18:30 La Família Robafaves sortirà de Can Marfà per anar a unir-se amb la Flama, que l'esperarà a la Plaça Santa Anna. Recorregut: Can Marfà, carrer de Jordi Joan, Pascual Madoz, Sant Pelegrí, Baixada de les Espenyes, Can Xammar, Sant Cristòfol, Plaça de la Peixateria, Carrer de Barcelona i Capella de Sant Sebastià. 

19:15  La Família Robafaves i la Flama del Canigó es trobaran al Portal de Barcelona (cantonada Carrer de Barcelona amb La Riera) i començaran a pujar cap a l'Ajuntament. 

19:30  La Flama arribarà a l'Ajuntament, on l'esperarà l'Esbart Dansaires d'Iluro. S'encendrà el pebeter al balcó de l'Ajuntament, es farà la lectura del missatge de la Flama i hi haurà els parlaments. La festa es clourà amb un ball de la Família Robafaves i el repartiment de la Flama a les entitats de la ciutat. 


Pertany a

Quan
23 juny, 2014 -
17:55 al 20:30

On
Mataró


Territori/s
Maresme


Compartir