Omnium Cultural - Llengua Cultura País

Òmnium Cultural és una entitat amb més de 50 anys d'història al servei de la llengua, la cultura i el país.

116.769 socissocis a tot el món

Saber-ne més

Òmnium Cultural és una entitat amb més de 50 anys d'història al servei de la llengua, la cultura i el país.

116.769 socissocis a tot el món

Saber-ne més

La flama del Canigó arriba a Badalona

La matinada del 22 al 23 de juny la Flama del Canigó es renova al cim del Pirineu català i centenars de voluntaris i equips de foc la distribueixen arreu dels Països Catalans seguint diverses rutes per tal d'encendre les fogueres de la nit de Sant Joan. Així comença, any rere any, la celebració d'una festa ancestral vinculada al solstici d'estiu que és també un símbol de germanor entre els territoris de parla catalana.
La Flama del Canigó arriba a Badalona i per això volem convidar-vos a acompanyar-la en un acte que tindrà lloc el dia 23 de juny.
Començara a les 17:00 amb una cercavila que recorrerà els carrers de Badalona partint del carrer Sant Anastasi, a les 19:00 la flama arribarà a la plaça de la Vila on hi haurà salves d’honor a càrrec dels Miquelets de Badalona i la lectura del manifest per part de l’entitat Típic Ball de Bastons de Canyet, posteriorment les entitats rebran la flama i encendran la Foguera de Sant Joan, on cremarem el Decret de Nova Planta. Finalment es comptarà amb l’actuació de Badalona Bèsties de Foc.
Us hi esperem!
Pertany a

Quan
23 juny, 2017 - 19:00

On
Plaça de la Vila de Badalona


Territori/s
Badalona-Barcelonès Nord


Compartir