Omnium Cultural - Llengua Cultura País

Òmnium Cultural és una entitat amb més de 50 anys d'història al servei de la llengua, la cultura i el país.

65.769socis a tot el món

Saber-ne més

Òmnium Cultural és una entitat amb més de 50 anys d'història al servei de la llengua, la cultura i el país.

65.769socis a tot el món

Saber-ne més

Martorell celebra l'arribada de la Flama del Canigó

La secció local d'Òmnium Martorell convida els socis i sòcies, simpatitzants i amics a les activitats organitzades pel dijous 23 de juny amb motiu de la celebració de la Flama del Canigó.
 
La Flama del Canigó és la festa d’encesa dels Focs de Sant Joan arreu dels Països Catalans. El 23 de juny la Flama del Canigó baixa d'aquest cim, des dels seus dos vessants. Centenars d'equips de foc la distribueixen arreu dels Països Catalans seguint moltes i diverses rutes. Comença la celebració d'una festa ancestral que és també un símbol de germanor entre tots els territoris de parla catalana.

Les activitats, organitzades per l'Associació de Veïns del Pont del Diable i amb la col·laboració d'Òmnium Martorell, són les següents:

  • 18:30 h. Audició de Sardanes a càrrec de la Cobla Ciutat de Manresa, amb la col·laboració de la Secció Sardanista de Martorell.
  • Durant l’audició, arribada de la Flama del Canigó, tot creuant el Pont del Diable i que recorrerà els carrers del Barri del Pont del Diable.
  • Ofrena de la Flama a l’Alcalde de Martorell i posterior encesa del Cresol.
  • 20:30 h. Trobada i sortida a sopar als voltants de la Font de la Truita (Cal portar-se el sopar).
  • 22:15 h. Tornada amb les atxes de vent enceses per la Flama del Canigó i encesa del Foc de Sant Joan, al terraplè de darrera la llar d’infants.
  • A continuació, al Passeig del Quarter repartiment de coca de Sant Joan i cava, amenitzat amb música ambiental i explosions pirotècniques.

Us hi esperem!

Pertany a

Quan
23 juny, 2016 - 18:30

On
Plaça de la Creu. Martorell.


Territori/s
Baix Llobregat


Etiqueta/es
Òmnium Baix Llobregat


Compartir