Omnium Cultural - Llengua Cultura País

Òmnium Cultural és una entitat amb més de 50 anys d'història al servei de la llengua, la cultura i el país.

119.100 socissocis a tot el món

Saber-ne més

Òmnium Cultural és una entitat amb més de 50 anys d'història al servei de la llengua, la cultura i el país.

119.100 socissocis a tot el món

Saber-ne més

Organitzem tallers de capgrossos!

Tallers de capgrossos a Sabadell

En el marc de la convocatòria de Somescola, organitzem tallers perquè els vostres nens i nenes puguin fer el capgròs que tots durem a la gran cercavila reivindicativa que es farà el dissabte, 14 de juny.Dates: els divendres 16, 23 i 30 de maig, de dos quarts de 6 a dos quarts de 8 del vespre. Ampliem els tallers: també en farem els divendres 6 i 13 de juny!

Lloc: seu d'Òmnium Sabadell, al c. de la Salut, 151, a Sabadell.

Què cal dur: aquests tallers són gratuïts i nosaltres facilitarem tot el material necessari (pintures, pinzells, cola, tisores, etc.) i, naturalment, hi haurà una persona per a dirigir l'activitat; l’únic que heu de dur de casa vostra és una capsa de cartró prou gran per al cap del nen o nena. També hi haurà la possibilitat de fer-los de paper maixé.

Inscripcions: totes les persones que hi vulguin participar ens han de fer arribar un missatge a sabadell@omnium.cat indicant quin dia volen venir i deixant-nos un telèfon de contacte.


Somescola, plataforma que agrupa entitats cíviques, culturals i educatives,organitza, per defensar de manera manifesta el nostre dret a decidir el model educatiu del nostre país, una gran mobilització, que tindrà la forma d'una cercavila festiva, el dissabte, 14 de juny. Aquesta cercavila transcorrerà pel centre de Barcelona amb el lema Per un país de tots, decidim escola catalana. Volem que hi participi tothom: pares i mares, escoles, mestres, esplais, agrupaments escoltes, entitats culturals, bandes de música, etc. El símbol d'aquesta gran mobilització és el capgrós, que representa la diversitat i tenacitat del model d'escola catalana. Podeu trobar tota la informació sobre Somescola i la mobilització del 14 de juny al web www.somescola.cat.

També us recordem que s'ha preparat un lot de material per tal que, amb els beneficis, es pugui finançar la mobilització del dia 14 de juny i la resta d'activitats de Somescola. Aquest lot el podreu comprar a Òmnium Sabadell (de dilluns a dijous, de 4 a 8 del vespre) i està format per una samarreta, un adhesiu, les instruccions sobre com fer un capgròs i un joc elaborat per Màrius Serra. Costa 10,00 €.

Podeu veure imatges del primer taller de capgrossos en aquest enllaç; del segon taller aquí i del tercer aquí.

 
 
Pertany a

Quan
16 maig, 2014 - 17:30 al 13 juny, 2014 - 19:30

On
Seu d'Òmnium Sabadell (c. de la Salut, 151, baixos. 08202 Sabadell)


Territori/s
Sabadell


Etiqueta/es
Òmnium Sabadell
Somescola


Compartir