Omnium Cultural - Llengua Cultura País

Òmnium Cultural és una entitat amb més de 50 anys d'història al servei de la llengua, la cultura i el país.

110.462 socissocis a tot el món

Saber-ne més

Òmnium Cultural és una entitat amb més de 50 anys d'història al servei de la llengua, la cultura i el país.

110.462 socissocis a tot el món

Saber-ne més

Paraula en escena

El programa Ves de culT proposa aquest mes d'abril una activitat de producció pròpia per acostar-nos al circuit de poesia escènica que està creixent i consolidant-se a la ciutat. La paraula de quatre poetes conviu sobre l'escenari amb el teatre, la dansa i la música per convertir la poesia en una experiència per viure amb els cinc sentits. Una manera de viure la paraula que us sorprendrà i que crea addicció. 

Al petit teatre de La Vilella, un espai recuperat com a taller i escenari de les arts escèniques que es fan a casa nostra, podrem veure les actuacions d'Eli Sanz i Enric Escorsa, a cavall entre la força d'unes lletres dites des de la boca de l'estómac, que ens aixecaran de la cadira per anar a buscar el futur, i la delicadesa d'una guitarra xiuxiuejant que fa una crida dolça, rítmica i irresistible. 

El poeta Salva Soler, guanyador de diferents edicions internacionals del concurs de poesia escènica Slam Poetry, s'acompanya de la dansa contemporània d'Estela Canal en una composició visual i dramàtica que converteix l'emoció en un huracà de paraula i moviment. 

Una de les veus més reconeixibles del circuit de poesia oral actual, Iñaki C. Nazabal, arriba acompanyada de la música de Ian Sala, cantautor de Roses. La compenetració d'aquests dos artistes ha commocionat el públic als escenaris del circuit underground de nombroses ciutats. Encara sou a temps de viure-ho en directe, en la intimitat del petit format. 

Tancarà la sessió Enric Casasses, un dels poetes que ha sacsejat el gènere contemporani en català amb una visió personal, directa i multisensorial. Ens presentarà un espectacle especialment dissenyat per a la trobada, amb la col·laboració d'altres artistes "i de tres cosasses", sota el títol Policia irà de bòlit

No us perdeu aquesta proposta única, especialment pensada per als socis i sòcies d'Òmnium, que ens reconciliarà amb la bellesa de la paraula com a arma de construcció massiva. 

Reserveu aquí la vostra entrada. Preu per persona: 10 €. 
Quan
28 abril, 2018 -
18:30 al 20:30

On
Teatre La Vilella, Passeig de l'Exposició, 95-97, Barcelona
Teatre La Vilella - Passeig de l'Exposició, 95-97, Barcelona


Territori/s
Barcelona-Sants-Montjuïc


Etiqueta/es
#vesdeculT


Compartir