Omnium Cultural - Llengua Cultura País

Òmnium Cultural és una entitat amb més de 50 anys d'història al servei de la llengua, la cultura i el país.

119.100 socissocis a tot el món

Saber-ne més

Òmnium Cultural és una entitat amb més de 50 anys d'història al servei de la llengua, la cultura i el país.

119.100 socissocis a tot el món

Saber-ne més

Parlem de Brossa amb l'artista Oriol Vilanova

El programa Ves de CulT d'aquest desembre presenta una oportunitat irrepetible per descobrir el llenguatge del poeta Joan Brossa a través de llibres, teatre, cinema, música, objectes... un univers artístic immens explicat per l'artista Oriol Vilanova.

Els primers 10 socis inscrits hi podran accedir de manera gratuïta reservant lloc amb un e-mail a socis@omnium.cat abans del 22 de desembre. Tots els socis disposeu d'un descompte especial per la visita i l'exposició Poesia Brossa ensenyant el vostre carnet a la taquilla.

El MACBA presenta Poesia Brossa, una exposició del treball d’aquest artista a través dels llibres, les recerques plàstiques, travessant el teatre, el cinema, la música, les arts d’acció, els gestos dels quals va ser pioner. La mostra posa en contacte l'obra de Brossa amb la d'artistes com Marcel Mariën, Nicanor Parra i Ian Hamilton-Finlay per mostrar com Brossa juga a trencar les convencions i els límits entre les disciplines artístiques.

El clicle de visites guiades de l'exposició Parlem de Brossa ens ofereix l'oportunitat única de viure l'obra des dels ulls d'altres artistes, com ara Oriol Vilanova, artista plàstic i col·leccionista, que ens acompanyarà en un recorregut irrepetible.

+ info
Quan
30 desembre, 2017 - 18:30

On
MACBA, Plaça dels Àngels, 1, Barcelona
Plaça dels Àngels, 1, Barcelona


Territori/s
Barcelona-Ciutat Vella


Etiqueta/es
#vesdeculT


Compartir