Omnium Cultural - Llengua Cultura País

Òmnium Cultural és una entitat amb més de 50 anys d'història al servei de la llengua, la cultura i el país.

119.100 socissocis a tot el món

Saber-ne més

Òmnium Cultural és una entitat amb més de 50 anys d'història al servei de la llengua, la cultura i el país.

119.100 socissocis a tot el món

Saber-ne més

Participa del Sant Jordi a Terrassa

Per Sant Jordi sortim el carrer i el dia 23 d'abril estarem com cada any a la plaça Vella de Terrassa, des de les 9 del matí fins a les 8 del vespre.

A la nostra parada hi trobareu informació sobre les nostres activitats i sobre Òmnium, us podreu apuntar com a voluntaris i trobareu exposades les novetats editorials terrassenques. 

També tindreu l'oportunitat de guanyar una Gran Panera Cultural. La panera tindrà tota mena de productes culturals (llibres, revistes, música, etc.) i un pack familiar de soci perquè tots els membres de la família puguin formar part d’Òmnium gratuïtament i gaudir dels avantatges durant tot un any.

Per participar-hi, només caldrà apuntar-s’hi allà mateix. Si voleu guanyar-la, sortiu al carrer amb nosaltres i animeu també als vostres amics a participar-hi!Activitats de Sant Jordi


A banda de la parada durant el dia de Sant Jordi, també podeu participar de les 4 activitats que hem organitzat i col·laborat amb motiu de Sant Jordi.  • Dijous 21 d'abril a les 21 h: Cinema en català amb la projecció de la pel·lícula 'Segon origen' (2015) de Carles Porta.


els autors locals que han editat 38 llibres en català des de Sant Jordi de l’any passat - See more at: https://www.omnium.cat/activitats/presentacio-de-les-novetats-editorials-terrassenques-0#sthash.Yim2QyLg.dpuf
Pertany a

Quan
23 abril, 2016 -
09:00 al 20:00

On
Plaça Vella de Terrassa


Territori/s
Terrassa


Etiqueta/es
Sant Jordi
Terrassa
Òmnium Terrassa


Compartir