Omnium Cultural - Llengua Cultura País

Òmnium Cultural és una entitat amb més de 50 anys d'història al servei de la llengua, la cultura i el país.

110.462 socissocis a tot el món

Saber-ne més

Òmnium Cultural és una entitat amb més de 50 anys d'història al servei de la llengua, la cultura i el país.

110.462 socissocis a tot el món

Saber-ne més

Reunió informativa de la Flama del Canigó a Puigcerdà

Aquest dissabte 16 d'abril a les 10.30h es realitzarà una trobada al Museu Cerdà de Puigcerdà per informar i compartir amb equips de foc el pas de la Flama per la Cerdanya. 
 
La Flama del Canigó és la festa d'encesa dels Focs de Sant Joan, símbol de la nostra identitat, una festa popular arrelada al llarg dels Països Catalans.  Aquesta tradició té el foc com a element preeminent, símbol de festeig en la nit més curta de l'any es transmet de generació en generació per la vinculació de la gent que ha ajudat a transforma aquelles celebraciosn prehistòriques en els Focs de Sant Joan actuals. 

La Flama és una eina de transformació i de cohesió en molts municipis, que aglutina corredors, excursionistes, famílies, entitats, administracions... que es coordinen per anar a cercar-la al cim del Canigó  o acollir-la al seu poble. 

Com es fa la distribució i rebuda de la Flama? Què em cal fer si vull pujar a buscar-la al Canigó el dia 22 a la nit? I si la vull rebre al poble el dia 23? Com ho puc organitzar?  Si ets una entitat o administració, una comissió creada només per l'ocasió o persones a títol individual interessada en el projecte, pots venir a la reunió que farem dissabte 16 d'abril a Puigcerdà per assabentar-te'n+ info: flamacanigó@omnium.cat. 
Pertany a

Quan
14 abril, 2016 - 00:19

On
Puigcerdà


Territori/s
Nacional


Compartir