Omnium Cultural - Llengua Cultura País

Òmnium Cultural és una entitat amb més de 50 anys d'història al servei de la llengua, la cultura i el país.

119.100 socissocis a tot el món

Saber-ne més

Òmnium Cultural és una entitat amb més de 50 anys d'història al servei de la llengua, la cultura i el país.

119.100 socissocis a tot el món

Saber-ne més

Sant Jordi 2016 a Sant Cugat

Aviat celebrarem la festa de Sant Jordi i per a la gent d’Òmnium aquest any serà doblement diferent de la d’anys anteriors.

Un dels motius és que trobarem a faltar entre nosaltres a la Muriel Casals. El seu record i el seu mestratge és ben present.

El segon motiu és el que justifica aquest escrit. Ens cal enfortir Òmnium i volem demanar-te que hi participis activament. Les institucions de la societat civil, avui, són imprescindibles en l’entorn social i polític que estem vivint. Ens cal assegurar la seva fortalesa.

Aquest any ens hem fixat el repte d’incrementar notablement el nombre de socis de la nostra entitat. Et demanem que ens hi ajudis.

Si ho aconseguim, tindrem la millor garantia de poder disposar del suport social i econòmic que tant necessitem. Els nostres adversaris tenen a l’abast eines i recursos superiors als nostres. Per defensar el que sentim com a nostre tan sols disposem d’allò que podem aportar els ciutadans de Catalunya que, a l’hora de la veritat, és el que compta.

Si estàs disposat a col·laborar, et demanem que emplenis el formulari que trobaràs a aquest enllaç. Contactarem amb tu a fi de concretar els detalls de la teva participació. T’estem agraïts.

Finalment, t'animem a acostar-te el dia 23 a les 12 h a l'escenari de l''A tota veu' a la plaça Augusta, on diverses parelles recitaran poemes d'arreu del món en la llengua original i en català, tot això acompanyat de l'actuació musical de Roger Andorrà i marçal Ramon. Bona festa de Sant Jordi!
Pertany a

Quan
23 abril, 2016 -
09:00 al 21:00

On
Plaça Augusta de Sant Cugat


Territori/s
Sant Cugat del Vallès


Etiqueta/es
Sant Jordi
Òmnium Sant Cugat
A tota veu


Compartir