Omnium Cultural - Llengua Cultura País

Òmnium Cultural és una entitat amb més de 50 anys d'història al servei de la llengua, la cultura i el país.

119.100 socissocis a tot el món

Saber-ne més

Òmnium Cultural és una entitat amb més de 50 anys d'història al servei de la llengua, la cultura i el país.

119.100 socissocis a tot el món

Saber-ne més

Sant Jordi a Figueres

Òmnium Alt Empordà celebrarà la Diada de Sant Jordi amb dues activitats. D'una banda, com cada any, instal·larà una parada informativa a la Rambla de Figueres des de les 9 del matí fins a les 8 del vespre. Hi podreu trobar llibres i informació sobre les activitats de la seu, així com de la campanya Catalan Weekend, entre altres.
A més, a la parada tindrem signatura de llibres de 13 a 14 h de Joan Antoja, autor de Mundeta, la bruixa de Llers i de 2/4 de 6 a 2/4 de 7 d'Àngel Rodríguez, autor de Ignasi Bassedas Galofré, un mestre republicà, maçó i catalanista.

Si esteu interessats en donar-nos un cop de mà fent de voluntaris a la parada, envieu-nos un correu electrònic a altemporda@omnium.cat indicant-nos el vostre nom, telèfon de contacte i disponibilitat.

D'altra banda, organitzem l'A Tota Veu, la lectura pública de poesia per parelles, on una d’elles té com a llengua pròpia el català i l’altra una llengua diferent que conjuntament llegeixen en públic poemes en la llengua original i la traducció al català. Serà a les 19 h a la Placeta baixa de la Rambla de Figueres. 

Gaudeix amb Òmnium Alt Empordà de la Diada de Sant Jordi!
Pertany a

Quan
23 abril, 2015 -
09:00 al 20:00

On
Rambla de Figueres


Territori/s
Alt Empordà


Compartir