Omnium Cultural - Llengua Cultura País

Òmnium Cultural és una entitat amb més de 50 anys d'història al servei de la llengua, la cultura i el país.

119.100 socissocis a tot el món

Saber-ne més

Òmnium Cultural és una entitat amb més de 50 anys d'història al servei de la llengua, la cultura i el país.

119.100 socissocis a tot el món

Saber-ne més

Torna la Rosa Òmnium Cultural: ja podeu plantar-la a casa vostra!

La Secció Local d'Òmnium Sant Feliu de Llobregat, torna a engegar aquest projecte i a partir d'aquest mes de gener ja es podrà adquirir el roser de la Rosa Òmnium Cultural, per plantar-la i fer-la créixer a casa vostra.

Aquesta rosa és el resultat d'un projecte d’hibridació d’una rosa nova, que va néixer a Sant Feliu de Llobregat l’any 2011 amb motiu del 50è aniversari d’Òmnium Cultural. La secció local, amb la col·laboració de l’Associació Amics de les Roses, va tirar endavant el projecte d’hibridació d’una rosa nova i única per a la nostra entitat.

El procés d’hibridació i d’obtenció d’una varietat nova de rosa és molt complex i requereix d'anys de treball, d’estudi de les línies genètiques i d'una correcta selecció del pol·len a utilitzar. Després de més de 3 anys d’intensos treballs aquell somni es va fer realitat amb el naixement de la Rosa Òmnium Cultural. Les seves característiques tècniques són:
Com aconseguir el roser de la Rosa Òmnium Cultural

La disponibilitat del roser serà per aquest mes de gener i febrer  de 2018 (període recomanat per fer la plantació) i els rosers es venen en capsa, amb un preu de 10 euros/capsa. Tots els interessats el podran adquirir contactant directament amb el productor: Rosas Dot ( dades de contacte ) . La quantitat de rosers Òmnium disponible és limitada. No us en quedeu sense!

Enguany els beneficis del projecte aniran íntegrament a la caixa de solidaritat .

La rosa Òmnium Cultural no és una rosa per regalar per St. Jordi, sinó que és una rosa que s’ha creat per plantar-la i fer-la créixer a casa. La seva plantació i cura a casa és molt fàcil, només cal seguir unes instruccions bàsiques

Per a qualsevol informació complementària, contacteu amb Òmnium Sant Feliu de Llobregat: santfeliu@omnium.cat      Col·leció de fotos de Roses Òmnium Cultural rebudes de socis i sòcies.


Quan
7 març, 2018 - 00:00 al 15 març, 2018 - 23:59

On
Òmnium Sant Feliu de Llobregat , [email protected]


Territori/s
Baix Llobregat


Etiqueta/es
Òmnium Sant Feliu de Llobregat
Òmnium Baix Llobregat Est
Òmnium Baix Llobregat


Compartir