Omnium Cultural - Llengua Cultura País

Òmnium Cultural és una entitat amb més de 50 anys d'història al servei de la llengua, la cultura i el país.

119.100 socissocis a tot el món

Saber-ne més

Òmnium Cultural és una entitat amb més de 50 anys d'història al servei de la llengua, la cultura i el país.

119.100 socissocis a tot el món

Saber-ne més

A Tota Veu! a Reus

L’A tota veu és una lectura pública de poesia arreu del territori català pels volts de Sant Jordi. Es fan parelles de persones on una d’elles té com a llengua pròpia el català i l’altra una llengua diferent que conjuntament llegeixen en públic poemes en la llengua original i la traducció al català.
 
Aquest programa va néixer el 2012 com una activitat més dins l’àmbit de cohesió, amb l’objectiu general de fer del català llengua comuna en un context de reconeixement del pluralisme lingüístic a Catalunya. Així, el programa pretén col·locar el català com la llengua vehicular i llengua de trobada de totes les persones que viuen a Catalunya i, al mateix temps, afavorir el coneixement entre persones amb llengües pròpies diferents. De la mateixa manera, també vol donar veu a les llengües que es parlen a Catalunya o la ciutat i participar de la Diada de Sant Jordi i acostar la tradició a totes les persones que participen de l’acte.
 
Durant la seva primera edició el 2012 hi van participar 5 poblacions de Catalunya. Poc a poc s'ha anat estenent i en l'edició d'enguany, 2015, dotze poblacions fan realitat aquest projecte.
 
A Reus, sis parelles llegiran poemes en Castellà, Portuguès, Àrab, Amazic, Anglès, Francès i Castellà i comptarem amb l'actuació musical de Joan Masdeu. La lectura serà emesa en directe per Canal Reus TV.

Pertany a

Quan
23 abril, 2016 -
12:00 al 13:00

On
Plaça Mercadal de Reus


Territori/s
Baix Camp


Compartir