Omnium Cultural - Llengua Cultura País

Òmnium Cultural és una entitat amb més de 50 anys d'història al servei de la llengua, la cultura i el país.

67.963socis a tot el món

Saber-ne més

Òmnium Cultural és una entitat amb més de 50 anys d'història al servei de la llengua, la cultura i el país.

67.963socis a tot el món

Saber-ne més

Trobada Jove d'Òmnium Eixample

Trobada jove (socis/es de 18 a 35 anys) per poder seguir treballant conjuntament. La propera trobada tindrà lloc el dijous 3 d’agost a les 19.00 h a la seu nacional d'Òmnium (c/ Diputació, 276 pral.).

Seguirem posant en comú les nostres inquietuds i propostes que puguem fer a nivell d’entitat per acostar-nos més als joves. Els que us convoquem també som socis joves que hem vist la necessitat de fer un pas endavant i mobilitzar-se des d’una vessant apartidista. A la trobada parlarem de com veiem l’entitat i com hi podem contribuir. També prepararem les properes accions de campanya per joves.

A nivell informatiu, fer-vos saber que la prioritat de l’entitat d’aquí a l'octubre és la campanya pel Sí en el Referèndum. Però Òmnium té vida més enllà de la independència. Per tant, tant si veus la campanya com una prioritat o prefereixes centrar-te en difondre la llengua, cultura, la cohesió social i l'educació tens les portes obertes de bat a bat.

Et demanem que, tant si pots venir com no a la reunió, responguis
aquest formulari per poder començar a organitzar la Campanya i mantenir-te informat dels projectes que engeguem la comissió de joves. Et necessitem!
Quan
3 agost, 2017 -
19:00 al 21:00

On
Seu Nacional d'Òmnium Cultural (c/ Diputació, 276 pral. 1a)


Territori/s
Barcelona-Eixample


Etiqueta/es
Òmnium Eixample
trobada socis joves


Compartir