Omnium Cultural - Llengua Cultura País

Òmnium Cultural és una entitat amb més de 50 anys d'història al servei de la llengua, la cultura i el país.

110.462 socissocis a tot el món

Saber-ne més

Òmnium Cultural és una entitat amb més de 50 anys d'història al servei de la llengua, la cultura i el país.

110.462 socissocis a tot el món

Saber-ne més

Visita i concert al Museu Pau Casals

Sens dubte, Pau Casals ha estat un dels ambaixadors de la cultura i la identitat catalana arreu del món. Artífex d'una manera de tocar i compondre que va revolucionar el món del violoncel, el discurs i la interpretació del Cant dels Ocells a les Nacions Unides és un dels fets de la història que van posar Catalunya al mapa mundial de la cultura, l'art i l'activisme social. Ara tenim l'oportunitat de conèixer la vida i l'obra del compositor amb una activitat exclusiva per als socis i sòcies: una visita guiada al museu que en fou residència i un concert de violoncel que ens descobreix el llegat musical del compositor.

Us n'avancem alguna pinzellada: el 1910, Pau Casals es va fer construir la Vil·la Casals al passeig marítim de Sant Salvador, El Vendrell. La casa, concebuda inicialment com una casa d'estiueig, va ser reformada per l'arquitecte Antoni Puig i Gairalt entre 1931 i 1936, amb la Sala de al Música, el jardí i el mirador. Pau Casals hi va viure fins al 1939, quan es va veure obligat a marxar a l'exili i mai més hi va tornar.

El 1972, Pau Casals i la seva esposa Marta Montañez van crear la Fundació Pau Casals per preservar el patrimoni que el compositor tenia a la casa de Sant Salvador.
 El 1974, un any després de la seva mort, es van obrir al públic la Sala del Sentiment, la Sala de Concerts i la del Vigatà i el 1976 es va inaugurar la casa com a museu. 


Descobrim plegats el llegat de Pau Casals al Museu que en recull la vida i l'obra al Vendrell. Gaudiu d'una visita guiada al museu i un concert de violoncel a un preu especial de 15 € per als socis i sòcies que reserveu lloc. Feu-ho ja, només cal que cliqueu aquí per enviar un missatge amb el vostre nom i i el nombre de persones que vindreu. 

 

Quan
29 abril, 2018 -
11:30 al 13:15

On
Museu Pau Casals, Avinguda Palfuriana, 67, Sant Salvador, El Vendrell
Museu Pau Casals, Avinguda Palfuriana, 67, Sant Salvador, El Vendrell


Territori/s
Baix Penedès


Etiqueta/es
#vesdeculT


Compartir