Omnium Cultural - Llengua Cultura País

Òmnium Cultural és una entitat amb més de 50 anys d'història al servei de la llengua, la cultura i el país.

86.760socis a tot el món

Saber-ne més

Òmnium Cultural és una entitat amb més de 50 anys d'història al servei de la llengua, la cultura i el país.

86.760socis a tot el món

Saber-ne més

Badacanta

Badacanta és un karaoke obert a la participació de tothom que té lloc abans de nadal a Badalona i compta amb la col·laboració d'una cinquantena de comerços de la ciutat.


El Badacanta es realitza per la campanya de Nadal als dos eixos comercials principals de la ciutat per ser un pol d'atracció dels visitants del comerç de proximitat de la zona, així com una plataforma per la seva promoció i difusió. Després de dues edicions, aquest tercer any el “Badacanta” ja ha esdevingut una de les activitats de referència del Nadal a la ciutat. El 2012 hi van participar més de 100 persones i amb una una afluència de públic propera a les 1000 persones durant tota la tarda. Pel que fa als premis, es va aconseguir la col·laboració de 40 comerços.

 

Com funciona el Badacanta?

Funcionament
El funcionament de l'activitat és molt senzill.
Es tracta d'un karaoke a l'aire lliure amb participació oberta. És a dir, a part de la gent que s'acosti a l'escenari o a una de les persones de l'staff per participar de l'activitat, diversos col·laboradors i la membres de l'staff animaran als vianants a prendre part i pujar a l'escenari.
L'activitat consisteix en escollir una de les diverses cançons catalanes que oferirem (n’hi haurà més de 60 al repertori), i cantar-la seguint la música i les lletres projectades.

I ja està? No hi haurà res més al Badacanta?

Què més?
Un dels atractius de l'activitat, a part de la música, llums, espectacle i veure coneguts i amics, i a un mateix, participar d'aquest karaoke; és el sorteig que realitzarem. Cada participant rebrà un número, amb el qual, i a través d'un sorteig que es realitzarà al final de cada hora tindrà la possibilitat d'aconseguir un dels obsequis. Aquests obsequis seran diversos productes i serveis dels comerços col·laboradors.

Quina col·laboració demanen als comerços?

Col·labora-hi!


Volem que sigui també una via de difusió i promoció del comerç de proximitat de Badalona. Per potenciar, fomentar i premiar la participació; però també reforçar la visualització i promoció del comerç de proximitat en plena campanya nadalenca, realitzarem el sorteig final. És per això que us demanem:
–      El suport i la promoció de l'acte a través del vostre comerç i les xarxes socials on sigueu presents.

–      Col·laboració directa del vostre comerç. Aportació d'obsequis pel sorteig o vals de regals de productes o servei.

 

Vols col·laborar-hi? Contacta amb badalona@omnium.cat indicant de quin comerç ets i ens posarem en contacte amb tu!

Multimèdia

Multimèdia

Badacanta La Salut

Fotos La Salut
 

Badacanta Centre

Fotos Centre
 
El debat a la xarxa
#badacanta
@omniumbdn