CONDICIONS LEGALS, PRIVADESA I DRETS

Condicions legals - Qualsevol transmissió, distribució, reproducció o emmagatzematge, total o parcial, dels textos, de les imatges i de la resta de continguts inclosos en aquest web ha de comportar el previ i exprés consentiment per escrit d’Òmnium Cultural. Queden expressament prohibides, en tots els casos, la reproducció, còpia, comunicació pública, distribució, manipulació i qualsevol altra forma d'utilització de tot o part d'aquest web o de qualsevol dels seus continguts sense la prèvia i expressa autorització per escrit d’Òmnium Cultural. Aquest web pot contenir enllaços a pàgines externes de les quals Òmnium Cultural no es responsabilitza, com tampoc es responsabilitza dels continguts ni de qualsevol altre aspecte relacionat amb aquests llocs. Òmnium Cultural pot modificar sense previ avís les característiques i les especificacions dels seus serveis, així com qualsevol altra informació recollida aquí, la qual no està subjecta a cap garantia de cap tipus. D’altra banda, Òmnium Cultural no és responsable de cap dany directe o indirecte que pugui ocasionar l’exactitud, veracitat o exhaustivitat de la informació o de l'ús que se'n pugui fer. L'accés a aquest web no dota l'usuari de llicència o autorització per utilitzar, més enllà de l'ús estrictament personal, cap contingut, informació o servei existent al web ni li dóna cap dret que hi estigui relacionat, especialment els de propietat intel·lectual i industrial.

Privadesa - Les dades facilitades pels usuaris podran quedar recollides en fitxers automatitzats, el responsable dels quals és Òmnium Cultural (Diputació, 276, pral., 08009 Barcelona, telèfon: 93 319 80 50) amb el CIF G08310070. La finalitat d'aquests fitxers és només de suport al soci/client i informar-lo de serveis i productes que siguin del seu interès. Els interessats podran exercir el dret d'accés, rectificació, cancel·lació i oposició de les dades enviant una sol·licitud escrita i signada amb el nom, cognoms i DNI i amb les instruccions precises per a aquest efecte a l'adreça abans indicada o a l'adreça electrònica [email protected] . La tramesa dels formularis inclosos en el web implicarà el consentiment exprés de l'usuari per tal que Òmnium Cultural faci les cessions de les dades de caràcter personal de l'usuari a totes les persones que siguin necessàries per assolir les finalitats del fitxer automatitzat. Qualsevol informació, idea o material de qualsevol tipus que sigui remès a Òmnium Cultural per part de l'usuari serà considerat públic i no confidencial i podrà ser utilitzat lliurement per Òmnium Cultural.

Drets - El copyright i els drets sobre tot el contingut del web pertanyen a Òmnium Cultural.

Baixa de la llista d'adreces electròniques: Si desitgeu donar-vos de baixa de la llista d'adreces electròniques, només heu de trametre un correu a [email protected] i fer la sol·licitud de baixa de la llista d'adreces.

Baixa d'usuari: Si desitgeu donar-vos de baixa com a usuari d'Òmnium LA BOTIGA, només cal que ens envieu un correu a [email protected] demanant la baixa d'usuari de la botiga.