Sistemes de Pagament

A Òmnium Cultural disposem de 2 sistemes de pagament perquè pugueu escollir el sistema que més us convingui, amb només un clic i amb total seguretat.

Targeta de Crèdit

El pagament a través de la targeta de crèdit o dèbit es fa a través d'una passarel·la segura. Si es selecciona aquest sistema de pagament, un cop confirmada la comanda s'obrirà una finestra amb la pàgina web de l'entitat de pagament on s'hauran d'omplir les dades personals i de la targeta.

El càrrec a la targeta de crèdit es realitza en el mateix moment de realitzar la comanda, a través de la passarel·la de pagament de l'entitat financera corresponent i un cop s'hagi comprovat que les dades comunicades són correctes.

Transferència bancària

Òmnium ofereix la possibilitat d'efectuar el pagament per transferència bancària a el número de compte ES79 2100 5000 5702 0019 7056 on cal ingressar l'import total de la comanda. En el concepte de la transferència cal incloure-hi -"Botiga + codi_comanda"

Exemple "Botiga + MJWVPSEFQ_comanda"

L'enviament de la comanda s'efectuarà un cop rebuda la transferència bancària amb el codi de comanda corresponent.

Altres
Si no
podeu realitzar la de compra de material via transferència o targeta de crèdit poseu-vos en contacte amb nosaltres a [email protected]