Carregant Esdeveniments

140 anys de pintura catalana a Sala Parés

Actes i activitats
10 de febrer de 2018, 10:00 - 11:00 h

Una oportunitat única per gaudir, de la mà del comissari de l’exposició, Sergio Fuentes, dels moments capdals de la història d’aquesta galeria centenària i de les figures més importants de l’art català. No us perdeu un passeig excepcional per la història de la pintura i del galerisme. Reserveu lloc aquí.

Una oportunitat única per gaudir, de la mà del comissari de l’exposició, Sergio Fuentes, dels moments capdals de la història d’aquesta galeria centenària i de les figures més importants de l’art català.

L’emblemàtica Sala Parés celebra els seus 140 anys d’història amb l’exposició «Memòria», un reconeixement als artistes, col·leccionistes, crítics i institucions que l’han fet possible.

L’exposició se centra en els primers 110 anys de la galeria i mostra l’obra d’alguns dels artistes més representiuts de cadascuna de les tres etapes d’aquest període, amb especial atenció a Rusiñol, Casas i Clarasó.

La permanent renovació de la proposta artística de la Sala Parés, en la qual conviuen alguns dels valors essencials de l’art com el concepte, la capacitat d’interpel·lació i la bellesa visual, són les claus de volta que han fet perdurar el somni del seu fundador.

No us perdeu un passeig excepcional per la història de la pintura i del galerisme. Reserveu lloc aquí.

Més informació.

Aquest web utilitza cookies pròpies i de tercers amb la finalitat de permetre't la navegació amb característiques predefinides, el seguiment i anàlisi del teu comportament i la gestió d'espais publicitaris. L'accés i ús del web implica la teva acceptació. Per a més informació, pots accedir a la nostra Política de cookies.