Carregant Esdeveniments

5a Trobada d’escriptors i 4t Premi de punts de llibre per Sant Jordi

Actes i activitats
19 d'abril de 2017, 17:30 h

Dimecres, 19 d’abril, a dos quarts de vuit del vespre, a la seu d’Òmnium Sabadell, dos actes en el marc del Sant Jordi 2017: una trobada amb autors i autores de la ciutat que viuen per primer cop un Sant Jordi amb una obra publicada, i lliurarem el 4t Premi de punts de llibre.

El dimecres, 19 d’abril de 2017, a dos quarts de vuit del vespre, organitzem la 5a Trobada d’escriptors i escriptores de Sabadell, Primer Sant Jordi, primera obra publicada. L’acte es farà a la sala d’actes de la nostra seu i, com en edicions anteriors, consistirà en una trobada d’autors i autores, principalment de Sabadell, que aquest Sant Jordi presenten la seva primera obra publicada. Els participants podran explicar la seva obra, els motius que els han dut a escriure o les dificultats per publicar per primera vegada.

Moderarà l’acte Montserrat Balaguer, coordinadora del Club de lectura d’Òmnium Sabadell.

Fins ara, ens han confirmat la seva assistència són: Francesc Rovira, Maria del Pilar Truyols, Jaume Casablancas Gallardo i Josep Mas Ponts (Una trama mal ordida); Marta Orriols (Anatomia de les distàncies curtes), i Jaume Garcia Arija (Hi havia una vegada/Érase una vez/Once upon a time) i Joan Balart (Autobiografia de l’home invisible).


4t Premi de punts de llibre per Sant Jordi


Al començament de l’acte es farà lliurament dels guardons del 4t Premi de punts de llibre per Sant Jordi, convocat per Òmnium Cultural de Sabadell. El disseny guanyador és el punt de llibre que regalem, com cada any, a tots els nostres socis. 

Aquest web utilitza cookies pròpies i de tercers amb la finalitat de permetre't la navegació amb característiques predefinides, el seguiment i anàlisi del teu comportament i la gestió d'espais publicitaris. L'accés i ús del web implica la teva acceptació. Per a més informació, pots accedir a la nostra Política de cookies.