Carregant Esdeveniments

A Tota Veu a Reus

Actes i activitats
21 d'abril de 2015, 20:00 h

Per Sat Jordi, torna el projecte de cultura i cohesió d’Òmnium Cultural.

L’A Tota Veu és una lectura pública de poesia que té lloc arreu del territori català pels volts de Sant Jordi. Es fan parelles de persones on una d’elles té com a llengua pròpia el català i l’altra una llengua diferent que conjuntament llegeixen en públic poemes en la llengua original i la traducció al català.
 
Aquest programa va néixer el 2012 com una activitat més dins l’àmbit de cohesió, amb l’objectiu general de fer del català llengua comuna en un context de reconeixement del pluralisme lingüístic a Catalunya. Així, el programa pretén col·locar el català com la llengua vehicular i llengua de trobada de totes les persones que viuen a Catalunya i, al mateix temps, afavorir el coneixement entre persones amb llengües pròpies diferents. De la mateixa manera, també vol donar veu a les llengües que es parlen a Catalunya o la ciutat i participar de la Diada de Sant Jordi i acostar la tradició a totes les persones que participen de l’acte.
 
A Reus els voluntaris lectors s’apleguen per tercera edició consecutiva a la Biblioteca Central Xavier Amorós , de Reus. Amés, el projecte compta amb el suport econòmic de la Fundació Reddis.

Aquest web utilitza cookies pròpies i de tercers amb la finalitat de permetre't la navegació amb característiques predefinides, el seguiment i anàlisi del teu comportament i la gestió d'espais publicitaris. L'accés i ús del web implica la teva acceptació. Per a més informació, pots accedir a la nostra Política de cookies.