Carregant Esdeveniments

Acosta’t a la parada d’Òmnium Rubí per Sant Jordi!

Actes i activitats
23 d'abril de 2016, 9:00 - 20:00 h

Aquest Sant Jordi Òmnium Rubí tornarem a ser presents de 9 a 20 h a la plaça del Doctor Guardiet, juntament amb altres entitats i llibreters. 

A la nostra parada trobareu informació sobre l’entitat, butlletes per fer-vos socis i/o voluntaris i també podreu conèixer totes les activitats que fem anualment a Rubí. I només per venir-nos a saludar us podreu emportar llavors de clavell de moro perquè les planteu a casa. Us oferim les llavors que en el dia de demà esdevindran bellesa viva, com ho són la nostra llengua i la nostra cultura, que no la deixem de cultivar amb passió. Plantar una flor és creure en el demà!

A més, enguany Òmnium Cultural sortejarà a totes les parades de tot el territori català una Gran Panera Cultural amb desenes de productes culturals: llibres, revistes, música descomptes, etc. i un pack familiar de soci perquè tots els membres de la família puguin formar part d’Òmnium gratuïtament i gaudir dels avantatges durant tot un any.  A Rubí també la tindrem i us animem a acostar-vos per omplir la vostra butlleta i participar al sorteig que resoldrem al final del dia. 

I per als més petits hem preparat també diverses activitats: hi haurà dibuixos sobre llegendes catalanes per pintar; també hi hauran dites catalanes partides per la meitat que hauran de relacionar, i parts de llegendes catalanes que caldrà unir per tal de descobrir com acaben. Si voleu conèixer la història del monstre de l’estany de Banyoles o qui va ser el Timbaler del Bruc, veniu a jugar!

Aquest Sant Jordi passa’t per la parada d’Òmnium!

Aquest web utilitza cookies pròpies i de tercers amb la finalitat de permetre't la navegació amb característiques predefinides, el seguiment i anàlisi del teu comportament i la gestió d'espais publicitaris. L'accés i ús del web implica la teva acceptació. Per a més informació, pots accedir a la nostra Política de cookies.