Carregant Esdeveniments

Acte de commemoració del 78è aniversari de l’afusellament del President Companys

Actes i activitats
15 d'octubre de 2018, 11:00 - 14:00 h

Dilluns 15 d’octubre, a les 11 del matí, et convidem a acompanyar-nos a l’ofrena de flors, que, com cada any, fa Òmnium Segarra-Urgell davant del monument de Lluís Companys al Tarròs.

A 2/4 d’1 hi haurà l’acte oficial commemoratiu en memòria del 78è aniversari de l’afusellament del President Lluís Companys, que tindrà lloc al Monument del President màrtir del Tarròs. Aquest acte serà presidit pel Molt Hble. Sr. Quim Torra, president de la Generalitat de Catalunya.

Un cop acabats el parlaments per part de les autoritats, hi haurà una visita guiada al Centre d’interpretació Lluís Companys.

També t’informem que durant els dies 13 i 14 d’octubre tindran lloc les Jornades Europees del Patrimoni a Catalunya al mateix Centre d’interpretació Lluís Companys i es podrà visitar, de manera gratuïta, aquest espai en horari de matí, de 2/4 d’11 a 2/4 de 2.

 

Aquest web utilitza cookies pròpies i de tercers amb la finalitat de permetre't la navegació amb característiques predefinides, el seguiment i anàlisi del teu comportament i la gestió d'espais publicitaris. L'accés i ús del web implica la teva acceptació. Per a més informació, pots accedir a la nostra Política de cookies.