Carregant Esdeveniments

Acte de lliurament del Premi Sambori Òmnium 2016 demarcació l’Hospitalet – Baix Llobregat

Actes i activitats
11 de març de 2016, 19:00 h

Es coneixeran els alumnes guardonats d’aquest premi de narrativa infantil i juvenil, per la demarcació de l’Hospitalet – Baix Llobregat.

Divendres 11 de març de 2016 se celebrarà el lliurament del Premi Sambori Òmnium de la demarcació L’Hospitalet – Baix Llobregat, a les 19.00 hores, a la sala d’actes de l’escola Tecla Sala de l’Hospitalet (localització).

Aquest dia es donaran a conèixer els guardonats d’aquest concurs de narrativa escolar dels centres del Baix Llobregat i l’Hospitalet de Llobregat; i que seran els que passaran a participar en la gran final del Premi Sambori Òmnium, del mes de maig.

El Premi Sambori abasta el conjunt de territoris de parla catalana i té com a objectius promoure la participació en un projecte comú d’alumnes i centres, fomentar l’ús i prestigi del català en l’àmbit escolar tot incentivant la imaginació, la creativitat i aquells valors pedagògics que es treballen en cadascun dels centres.

Aquest web utilitza cookies pròpies i de tercers amb la finalitat de permetre't la navegació amb característiques predefinides, el seguiment i anàlisi del teu comportament i la gestió d'espais publicitaris. L'accés i ús del web implica la teva acceptació. Per a més informació, pots accedir a la nostra Política de cookies.