Carregant Esdeveniments

Acte de lliurament del Premi Sambori Òmnium 2016 demarcació Serralada Litoral

Actes i activitats
16 de març de 2016, 19:00 - 20:30 h

Dimecres 16 de març de 2016 se celebrarà el lliurament del Premi Sambori Òmnium de la demarcació Serralada Litoral a les 19 hores, a l’Espai Betúlia de Badalona

El dimecres 16 de març a les 19h a l’Espai Betúlia es donaran a conèixer els guardonats d’aquest concurs de narrativa escolar dels centres del Vallès Oriental, Maresme i Barcelonès Nord; i que seran els que passaran a participar en la gran final del Premi Sambori Òmnium, del mes de maig. El Premi Sambori abasta el conjunt de territoris de parla catalana i té com a objectius promoure la participació en un projecte comú d’alumnes i centres, fomentar l’ús i prestigi del català en l’àmbit escolar tot incentivant la imaginació, la creativitat i aquells valors pedagògics que es treballen en cadascun dels centres.

Aquest web utilitza cookies pròpies i de tercers amb la finalitat de permetre't la navegació amb característiques predefinides, el seguiment i anàlisi del teu comportament i la gestió d'espais publicitaris. L'accés i ús del web implica la teva acceptació. Per a més informació, pots accedir a la nostra Política de cookies.