Carregant Esdeveniments

Acte de lliurament del Premi Sambori Penedès-Garraf-Anoia a Vilanova del Camí

Actes i activitats
8 de març de 2016, 19:00 h

Dimarts 8 de març a les 7 de la tarda
Can Papasseit de Vilanova del Camí

No et perdis l’acte dels Premis Sambori que comptarà amb l’excel·lent espectacle de Mrs. Brownie de Teatre Nu! Més informació

El dimarts 8 de març a les 7 de la tarda al Centre Polivalent de Can Papasseit de Vilanova del Camí tindrà lloc l’acte de lliurament del Premi Sambori Òmnium 2016 de les comarques de l’Alt Penedès, l’Anoia, el Baix Penedès i el Garraf.  L’acte, organitzat per Òmnium Anoia en col·laboració amb l’Ajuntament de Vilanova del Camí, serà presentat per l’actor Joan Valentí i comptarà amb l’actuació musical Mrs. Brownie de Teatre Nu. 

L’espectacle musical Mrs. Brownie
“Mrs. Brownie” ens presenta la història d’una diva de la música negra americana que es troba al final de la seva vida. Acompanyada del seu únic amic, un entrenyable pianista, i d’una jove cuidadora, Mrs. Brownie viurà els seus darrers dies entre el record i la nostàlgia que li encomanen les cançons que la van portar a l’èxit més esclatant. A mig camí entre la vida i la mort, passant constantment del somni a la realitat “Mrs Brownie” mirarà amb tendresa i humor la humanitat d’algú que, després de ser considerat un mite, ha d’afrontar el seu final com qualsevol altra persona. 

El Premi Sambori Òmnium
Aquest premi és l’únic en la nostra llengua que abasta el conjunt de tots els territoris de parla catalana i que té com a objectius promoure la participació en un projecte comú d’alumnes i centres, fomentar l’ús i el prestigi del català en l’àmbit escolar tot incentivant la imaginació, la creativitat i aquells valors pedagògics que es treballen en cadascun dels centres. Enguany, des d’Òmnium s’afegeix al Sambori, un premi de narrativa lliure, el Premi Pissiganya de poesia lliure impulsat des de l’entitat com a El Tinter de les Lletres Catalanes

El Premi Sambori Òmnium té una trajectòria consolidada i en creixement constant i, en la darrera edició del 2015, hi van participar més de 40.000 alumnes de 400 centres educatius. La darrera edició va comptar amb la participació de 24 centres educatius de les quatre comarques del Penedès, amb la participació de prop de 3.600 alumnes des de primer de primària fins a segon de batxillerat. 

Aquest web utilitza cookies pròpies i de tercers amb la finalitat de permetre't la navegació amb característiques predefinides, el seguiment i anàlisi del teu comportament i la gestió d'espais publicitaris. L'accés i ús del web implica la teva acceptació. Per a més informació, pots accedir a la nostra Política de cookies.