Carregant Esdeveniments

Acte de rebuda de la Flama del Canigó a Igualada!

Actes i activitats
23 de juny de 2015, 20:00 h

Dimarts 23 de juny
A les 8 del vespre
Plaça de l’Ajuntament
Igualada

Tot poble té arrels fondes, i la llavor de bona sembra mai fineix, per això Catalunya sempre ha reprès un nou impuls de renaixença, i que avui ha tornat amb força buscant un millor camí, amb voluntat i esperança, sota la llum de la Flama del Canigó. Aquest és el final del missatge de la Flama del Canigó d’enguany, obra de Nemesi Solà, que un any més arribarà a la comarca de l’Anoia corrent en relleus per atletes de totes les edats des del cim del Canigó gràcies a l’esforç de l’entitat Flama del Canigó d’Igualada. L’entitat, encarregada de recollir la Flama al cim del Canigó i dur-la fins a Montserrat, distribuirà el foc per totes les poblacions del Ripollès,  Osona i Bages abans d’arribar, com cada any, a les 8 del vespre a la Plaça de l’Ajuntament d’Igualada

A partir de les vuit del vespre, grups d’atletes i corredors portaran la Flama cap a tots els pobles i ciutats de la comarca. A Igualada la festa tampoc acabarà ja que llavors començarà la sortida de la Flama cap a  Montserrat, el sopar popular al Casal Independentista La Teixidora, el correfoc i la revetlla amb punxa-discos a la Plaça Pius XII.

Aquest web utilitza cookies pròpies i de tercers amb la finalitat de permetre't la navegació amb característiques predefinides, el seguiment i anàlisi del teu comportament i la gestió d'espais publicitaris. L'accés i ús del web implica la teva acceptació. Per a més informació, pots accedir a la nostra Política de cookies.