Carregant Esdeveniments

Acte de rebuda de la Flama del Canigó a Vilanova i la Geltrú

Actes i activitats
23 de juny de 2015, 18:30 h

Dimarts 23 de juny
A les 18.30h de la tarda
Jardins de Francesc Macià
Vilanova i la Geltrú

Tot poble té arrels fondes, i la llavor de bona sembra mai fineix, per això Catalunya sempre ha reprès un nou impuls de renaixença, i que avui ha tornat amb força buscant un millor camí, amb voluntat i esperança, sota la llum de la Flama del Canigó. Aquest és el final del missatge de la Flama del Canigó d’enguany, obra de Nemesi Solà, que un any més arribarà a la comarca del Garraf gràcies a l’esforç de l’Associació de Veïns de Sant Joan de Vilanova i la Geltrú. 

Vilanova i la Geltrú, punt de distribució de la Flama
El dia 23 de juny, després d’haver recollit la Flama al cim, el grup de l’AAVV Sant Joan la portarà a Vilanova i la Geltrú on es realitzarà l’acte de rebuda de la Flama del Canigó. L’acte serà a les 18.30h de la tarda als Jardins de Francesc Macià on es realitzaran uns parlaments, s’encendrà el peveter i es llegirà el manifesta de l’entitat Desperta! A continuació, hi haurà una actuació dels Falcons i els Bordegassos de Vilanova que precedirà el correfoc a càrrec de l’associació cultural Ball d’Enveja.

Voleu recollir la Flama del Canigó?
Ja és una tradició a moltes viles i ciutats dels Països Catalans que s’estableixin uns punts de distribució de la Flama per tal que totes les entitats, associacions de veïns, colles d’amics … puguin recollir la Flama del Canigó amb la que encendre les fogueres la nit més curta de l’any. Si esteu interessats en recollir la Flama del Canigó a Vilanova i la Geltrú, podeu enviar un correu electrònic a [email protected] i us informarem de com i on podeu recollir-la.

Aquest web utilitza cookies pròpies i de tercers amb la finalitat de permetre't la navegació amb característiques predefinides, el seguiment i anàlisi del teu comportament i la gestió d'espais publicitaris. L'accés i ús del web implica la teva acceptació. Per a més informació, pots accedir a la nostra Política de cookies.