Carregant Esdeveniments

Activitats prèvies de la 62a Nit de Santa Llúcia a Tarragona

Actes i activitats
6 de novembre, 0:00 h - 12 de desembre, 0:00 h de 2012

En el context de la 62 Nit de Santa Llúcia, la Festa de les Lletres Catalanes 2012, la ciutat de Tarragona acull un conjunt d’activitats literàries i culturals.

En el context de la 62 Nit de Santa Llúcia, la Festa de les Lletres Catalanes 2012, Tarragona acull un conjunt d’activitats literàries i culturals que tindran lloc a diferents espais de la ciutat entre el 6 de novembre i el 14 de desembre, data en què es celebra la vetllada més important de la literatura catalana. Les més de vint activitats han estat coordinades per la seu d’Òmnium Cultural al Tarragonès, que ha comptat amb el suport i la col·laboració de nombroses institucions, empreses i entitats de la comarca. Tots els actes són gratuïts i oberts al públic (en algun cas, cal inscripció prèvia). Podeu consultar la programació d’aquestes activitats aquí i, de forma més ampliada, a l’agenda d’Òmnium Tarragonès.

Adreça/Ubicació
Catalunya

Aquest web utilitza cookies pròpies i de tercers amb la finalitat de permetre't la navegació amb característiques predefinides, el seguiment i anàlisi del teu comportament i la gestió d'espais publicitaris. L'accés i ús del web implica la teva acceptació. Per a més informació, pots accedir a la nostra Política de cookies.