Carregant Esdeveniments

Ajuda’ns a fer créixer els premis Sambori i Pissiganya al Baix Llobregat!

Actes i activitats
11 de desembre de 2017, 14:35 h - 2 de febrer de 2018, 22:59 h

En aquesta nova edició volem comptar amb la col·laboració de tots els socis i simpatitzants per aconseguir uns premis més participatius.

Una vegada més torna a engegar-se al Baix Llobregat una nova edició dels premis Sambori i Pissiganya, que s’engloben dins la festa d’El Tinter de les Lletres Catalanes. Són premis de narrativa i poesia en català dirigit a alumnes de primària, secundària, batxillerat i cicles formatius d’escoles i instituts d’arreu dels Països Catalans. Des d’Òmnium Baix Llobregat i des de la gestora d’Òmnium Baix Llobregat Est s’ha convidat a tots els centres educatius de la comarca a participar en aquesta nova edició.

I ara volem comptar amb tu. Així doncs, et demanem que si tens contacte directe amb algun dels centres educatius,  ja sigui perquè hi treballes o tens fills/es, néts/es o nebots/es que hi van, els hi reenviïs aquesta notícia on consten les bases d’ambòs premis. O si ho prefereixes ens pots enviar un correu a [email protected] o [email protected] amb el nom del centre. Et farem arribar la informació dels dos premis perquè els hi facis arribar físicament.


Darrera edició del Premi Sambori. Representants dels centres finalistes (Esparreguera, març de 2017).

Sabem que les escoles llobregatenques estan plenes de grans escriptors i escriptores, així com de poetes emergents, que els darrers anys han resultat guanyadors i guanyadores en les diferents categories a nivell comarcal o nacional. Com exemple et convidem a conèixer els alumnes i centres guardonats de la passada festa, celebrada a Esparreguera: crònica Festa de lliurament dels guardons.  

Moltes gràcies per la teva col·laboració!

Aquest web utilitza cookies pròpies i de tercers amb la finalitat de permetre't la navegació amb característiques predefinides, el seguiment i anàlisi del teu comportament i la gestió d'espais publicitaris. L'accés i ús del web implica la teva acceptació. Per a més informació, pots accedir a la nostra Política de cookies.