Carregant Esdeveniments

Amb Tània Verge, parlem de democràcia i drets civils

Actes i activitats
Dijous, 27 de juny de 2019, a les 7 del vespre
Dijous, 27 de juny, a les 7 del vespre, a l’Espai Àgora Sabadell, tindrem ocasió de parlar amb Tània Verge, professora de Ciència Política, activista feminista i membre de la Sindicatura Electoral de l’1-O. Aquest acte forma part de la campanya Judici a la democràcia, que Òmnium Cultural impulsa per tal d’evidenciar la vulneració de drets fonamentals que està passant, com la llibertat d’expressió i els drets de reunió, de dissidència política o d’autodeterminació.

Tània Verge és doctora en Ciència Política per la Universitat Complutense i l’Institut Universitari d’Investigació Ortega i Gasset (2005). Ha obtingut també el Diploma in Social Science Data Analysis de la University of Essex. Ha fet diverses estades predoctorals i postdoctorals a les universitats de Yale, Essex i Sussex. Ha estat analista del Centre d’Estudis d’Opinió de la Generalitat de Catalunya (CEO). És la investigadora principal del projecte El impacto simbólico de la representación política de las mujeres i membre de l’equip del projecte Mulh(j)er e Poder: A Representação Política das Mulheres em Portugal e Espanha (IP Nina Wiesehomeier). També col·labora en el grup de treball Political Party Database, co-dirigit per Susan Scarrow i Paul Webb. És membre de la Feminism and Institutionalism International Network (FIIN).

Entitat amfitriona: Òmnium Sabadell

Aquest web utilitza cookies pròpies i de tercers amb la finalitat de permetre't la navegació amb característiques predefinides, el seguiment i anàlisi del teu comportament i la gestió d'espais publicitaris. L'accés i ús del web implica la teva acceptació. Per a més informació, pots accedir a la nostra Política de cookies.