Carregant Esdeveniments

Aprenem a mirar un quadre

Actes i activitatsPromocions i descomptes
Dilluns 17 de desembre de 18 a 20 h.

Un taller exclusiu a una de les galeries més prestigioses de la ciutat de Barcelona per introduir-nos en la interpretació de la pintura.

Com hem de mirar un quadre? Quina és l’actitud correcta davant d’una pintura? Què busquem quan contemplem una obra d’art?

La galeria Subex ens ofereix de manera exclusiva l’oportunitat de fer un tast del seu taller d’interpretació de pintura.

En una sessió de dues hores, intentarem respondre aquestes preguntes i l’especialista Mireia Puente Vilardell ens ajudarà a desenvolupar dues maneres de gaudir de l’art sense necessitat de tenir uns coneixements exhaustius de la Història de l’Art.

La primera aproximació serà subjectiva, a través de la contemplació de les nostres emocions, amb tècniques d’aproximació a la contemplació estètica.

L’altra serà objectiva, a través de l’anàlisi formal de l’obra. Parlarem de pintura en termes generals, incloent-hi l’estudi de la composició, del color i de la llum, a partir d’algunes de les grans obres de la Història de l’Art.

El preu per soci és de 20 euros i cal reservar lloc amb aquest formulari. Recordeu, les places són limitades! 

 

Resum de l’activitat

Un taller per aprendre a gaudir de la pintura
Galeria Subex. C. Mallorca, 253. Barcelona.
Dilluns 17 de desembre, 18 h.
Preu especial: 20 € per persona
Imprescindible reserva prèvia a aquest formulari. 

Aquest web utilitza cookies pròpies i de tercers amb la finalitat de permetre't la navegació amb característiques predefinides, el seguiment i anàlisi del teu comportament i la gestió d'espais publicitaris. L'accés i ús del web implica la teva acceptació. Per a més informació, pots accedir a la nostra Política de cookies.