Carregant Esdeveniments

Aquest 2016, la Flama del Canigó arriba de nou a Sabadell!

Actes i activitats
23 de juny de 2016, 19:00 h

Com cada any, Òmnium Sabadell, la Federació Sabadell Cultura i la Joventut Atlètica de Sabadell, amb la col·laboració de l’Ajuntament de Sabadell, portem la Flama del Canigó a la nostra ciutat aquest 23 de juny de 2016

Com cada any, Òmnium Cultural de Sabadell, juntament amb la Federació Sabadell Cultura i la Joventut Atlètica de Sabadell, i amb la col·laboració de l’Ajuntament de la nostra ciutat, portarem la Flama del Canigó per encendre les fogueres que es faran arreu de Sabadell.

La Flama arriba el dijous, 23 de juny de 2016! Reserveu-vos la data!

Programa 


18.30 h – Parada de les entitats organitzadores amb coca per berenar i venda de fanalets  
19.15 h – Inici de la festa a la pl. del Dr. Robert amb el grup Cobla Dulse Caminar
19.30 h – Inici de la cercavila amb la Flama del Canigó des de la ronda de Pau Vila fins la plaça del Dr. Robert, amb la Joventut Atlètica de Sabadell
20.00 h – Arribada de la Flama del Canigó a la pl. del Dr. Robert
20.05 h – Lectura del Missatge de la Flama del Canigó, obra de l’escriptor Andreu Carranza, per part de Monserrat Mateu (Òmnium Sabadell)
20.15 h – Parlament del representant del Consistori
20.20 h – Recollida de la Flama per part de les entitats que així ho hagin demanat.
20.30 h – Fi de l’acte

L’acte serà conduït per Maria Manyosa.

Aquelles persones que ho vulgui, a més, podran endur-se un fanalet amb la Flama del Canigó a casa seva pel mòdic preu de 5 euros!! I també repartirem coca, cortesia de Federació Sabadell Cultura i del Forn Martí Portell de la Creu Alta.

Organització: Federació Sabadell Cultura, la Joventut Atlètica de Sabadell , Òmnium Cultural de Sabadell i l’Ajuntament de Sabadell

Amb la col·laboració del Forn Martí Portell de la Creu Alta, Plataforma per la Llengua-Vallès Occidental, Sabadell per la Independència-ANC i la CAL – Sabadell.

Si voleu col·laborar en l’acte de rebuda de la Flama a la nostra ciutat i donar-nos un cop de mà el dia 23 de juny a la tarda, només cal que ompliu aquest formulari: serà poca feina i molt divertida!


Podeu trobar tota la informació sobre la Flama del Canigó arreu del territori aquí.


Participeu en la festa de Sant Joan, la festa dels Països Catalans!

Aquest web utilitza cookies pròpies i de tercers amb la finalitat de permetre't la navegació amb característiques predefinides, el seguiment i anàlisi del teu comportament i la gestió d'espais publicitaris. L'accés i ús del web implica la teva acceptació. Per a més informació, pots accedir a la nostra Política de cookies.